Host, feber og juletravlt

Efter 6 dage med tavshed på Rosetid er jeg nu klar til at blogge igen. Godt nok, mens jeg snotter og hoster, men det slipper i da heldigvis for – med mindre i også er løbet ind i en kæmpe forkølelse…?

Selv om ugen har været fyldt med snot, host, feber og forsvundet stemme (er i klar over hvor frustrerende det er, når man taler konstant :-)) så har det været en travl uge, fyldt med dejlige mennesker og oplevelser der varmer langt ind i sjælen.

Drengene er ellevilde over det er december og hver dag frydes de over julehistorie, lego kalender, nisse legen og de specielle aktiviteter, som skole og børnehave har arrangeret i julens anledning.

Michael har heller ikke haft helt så travlt, som de sidste mange måneder, så han har måtte finde sig i ekstra mange kram og kys både fra mig og børnene <3

Med sådan en uge, så gør det ingenting, der ikke har været mulighed for, at pleje en vinter syg krop,  under den varme dyne.

MEN mit fravær har jo betydet jeg er bagud herude med dagens små ting og december’s to do, men håber på lidt tålmodighed, det vil komme i løbet af de næste par dage. Sammen med et indlæg om, hvordan min mand hvert år forvandler sig til Gertrud Sand 😉 også er der også indlægget om julelys, som jeg godt kan afsløre, er nært beslægtet med Gertrud Sand 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.