Hvad skal vi spise #1

Hver uge prøver jeg at få lavet en madplan og i øvrigt planlægge ugen så meget som jeg kan. Da vi har erfaring for, at ugen skrider så meget lettere, når der er lidt hånd i hanke med det hele. Man kunne jo frygte at al den planlægning ville sluge noget af det spontane, men vi oplever faktisk, at planlægningen netop skaber overskud til at lave noget spontant.

Har bestemt, at jeg fremover vil dele mine madplaner for den kommende uge herinde, i kategorien “hvad skal vi spise” da jeg håber, at det vil kunne inspirere andre.

Mandag: Ovn-pasta med skinke og dertil broccolisalat

Tirsdag: rugbrød med varm leverpostej, æg, avocado og baconpølser

Onsdag: Knoldselleri-suppe

Torsdag: Lasagne med gulerodssalat

Fredag: Bagte kartofler med kylling og salat

Lørdag: spise ude

Søndag: Flæskesteg med rødkålssalat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.