Hvad sker der egentlig?

Måske har du tænkt over der egentlig sker hos mig? hvorfor hyppigheden af indlæg er faldet voldsomt og hvorfor svar på kommentarer er trukket i langdrag?

Det handler om noget så simpelt som 2 computernedbrud! Virkelig frusterende med tekniske drillerier.

Har måttet klare mig med at blogge fra en Ipad og det er altså ikke lige helt det samme. Faktisk har jeg ikke gidet at bruge tid på det, selvom mine fingre har kriblet efter at blogge om vores ferie i Berlin. Bøger, ture ud i det blå og tanker om dit og dat.

Men nu er jeg kørende igen, og det føles helt fantastisk 🙂 Hvis bare alle de ord jeg tænkte selv fandt vej ud igennem fingrene og ned i tasturet, men det er ikke lige tilfældet. Så der går nok lige lidt, før jeg har fået ordene til at finde deres plads i et indlæg.

Jeg håber, I stadig har lyst til at følge med, her i min ord oase.

Bloggerhjælp

I løbet af sommeren har jeg i bloggerfællesskabet, Bloggers By Heart, fået lidt hjælp til at gøre Rosetid endnu mere lækker og brugervenlig.

Jeg glæder mig helt vildt, til at få lavet de ændringer, i løbet af efteråret. Tror det bliver rigtig godt, og jeg er sikker på, at det vil højne den visuelle oplevelse for dig som læser med.

Fremtiden her på bloggen

Nu hvor de tekniske udfordringer er løst, vil jeg naturligvis blogge meget mere. Hyppigheden vil jeg dog ikke love noget om.

Når jeg skriver blogindlæg, er det fordi mine fingre kribler efter at skrive. Ellers forsvinder jeg ud af mine indlæg, og det har jeg ikke lyst til.

Hvis du har noget du gerne vil læse om her på Rosetid, må du meget gerne sende mig en mail på rmollerolesen@gmail.com.

Tusinde tak fordi du følger med.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.