Hvem er jeg

Jeg hedder Rikke,  og er 38 år ifølge min dåbsattest, men det kan stadig godt overraske mig, at jeg er mere end 32 – ved ikke lige hvordan det er sket og ikke mindst, hvornår det skete!

Lige nu er jeg på barsel med mit 4. barn, en pige til flokken af drenge. Ærligt, så var det tiltrængt til alle de drenge, med en pige mere. Børnene fylder meget i mit liv, så de vil også fylde på bloggen.

Når jeg samler energi, tager jeg billeder,  blev grebet af dette, allerede i 4. klasse, da jeg valgte valgfaget FOTO (dengang skulle filmene fremkaldes i et mørkerum, og der var ligesom grænser for, hvor mange billeder man knipsede af, på en bi der sidder på en blomst) Jeg læser også, er typen der kan leve mig helt ind i en bog, og ikke slippe historien, selvom sidste side for længst er læst. Inden jeg mødte Michael, løb jeg en hel del, som i hver dag, og selv om jeg så absolut burde at gøre det nu, så er jeg aldrig rigtig kommet i gang. Det ville jeg så gerne igen. Måske til sommer… (et eller andet år)

En lille præsentation af min familie, så du ved hvem du læser om.

Rasmus på 15 år har jeg med min eks, og han bor ved hans far, hvilket han i øvrigt har gjort siden vi gik fra hinanden for 9 år siden. Det har været en svær kamel at sluge, og jeg sluger stadig i visse perioder. Han er selvfølgelig en savnet søn og bror, og derfor er der nærmest fest, når han kommer her.

Malthe er 7 år og en lidt af en brumbasse, i ordets bedste forstand. Han er et knokle hoved og har samtidig en helt fantastisk evne til at formulere sig, og sætte høje spørgsmålstegn, hvis han synes noget er mærkeligt, forkert eller uretfærdigt.

Jeppe er 5 år og familiens kat, for han er helt sin egen, og har altid været det. Han tuller rundt i sit eget lille univers. Han er ikke så verbal, men bruger i stedet kræfter på at løbe, der er bestemt noget Forrest Gump i ham.

Ida (tøsepigen) er fra April 2014. Hun er så absolut familiens diva og kæledække. Og hun ved det 😉

Og manden, som kom ud af det blå og væltede mig omkuld og gjorde fantasien om drømmemanden til virkelighed. Da jeg mødte ham for 10 år siden, var det som om noget inden i mig faldt på plads. Den brik der manglede i mig, kom han med, og jeg viste bare, at han er manden i mit liv.

 

 

 

3 kommentarer Tilføj dine
  1. Pingback: Ribe - rosetid.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.