Velkommen til min blog om at finde sig selv og sin egen vej i livet.

Jeg startede Rosetid tilbage i 2014, da jeg var på barsel med det sidste barn i børneflokken på 4. Fordi jeg havde brug for at fordøje det vakuum, jeg befandt mig midt i, efter et langt stress forløb

 • stress der langsomt blev bearbejdet
 • indre styrke, der langsomt men sikkert indvandt terræn
 • sårbarhed jeg lukkede mere og mere op for
 • indre længsler der spirrede i mig
 • kærlighed til livet
 • voksende accept af mig selv
 • et stigende behov for at sige nej til andre og JA til mig

Det var tydeligt for mig, at jeg måtte have en ventil, hvor jeg kunne få luft. Den ventil blev Rosetid og er det stadig.

Min familie

Rasmus fra 1999, har jeg med min eks, og han bor ved sin far, hvilket han i øvrigt har gjort siden vi gik fra hinanden i 2005. Det har været en svær kamel at sluge, og jeg sluger stadig i visse perioder. Han er selvfølgelig en savnet søn og bror, og derfor er der nærmest fest, når han kommer her.

Malthe er fra 2007, og en lidt af en brumbasse, i ordets bedste forstand. Han er et knokle hoved og har samtidig en helt fantastisk evne til at formulere sig, og sætte høje spørgsmålstegn, hvis han synes noget er mærkeligt, forkert eller uretfærdigt.

Jeppe er fra 2009, og han familiens kat, for han er helt sin egen, og har altid været det. Han tuller rundt i sit eget lille univers. Han er ikke så verbal, men bruger i stedet kræfter på at løbe, der er bestemt noget Forrest Gump i ham.

Ida (tøsepigen) er fra 2014. Er lillesøster på godt ondt, hun er viljefast en eventyrer og så elsker hun neglelak, smykker og tasker.

Michael fra 1975. Manden som kom ud af det blå og væltede mig omkuld. Ude af stand til at tænke fordi jeg i ham mødte en kærlighed, som jeg kun troede fandtes i eventyrene. Da jeg mødte ham i 2006, var det som om noget inden i mig faldt på plads. Den brik der manglede i mig, kom han med, og jeg viste bare, at han er manden i mit liv.

Hvem er jeg

Jeg hedder Rikke, ifølge min dåbsattest er jeg fra 1978, men det kan stadig godt overraske mig, at jeg er mere end 32 – ved ikke lige hvordan det er sket og ikke mindst, hvornår det skete!

De nære ting er vigtige for mig, jeg er i en konstant udvikling, ikke fordi det ligger i tiden, men fordi jeg er nysgerrig og kan lide at rykke mig selv til nye uopdagede sider af mig selv. Her kommer det spirituelle ind i billedet, for jeg bruger det spirituelle til at søge mod nye styrker i mig selv. For mig er det et fantastisk redskab.

Jeg elsker samvær med veninder og gode venner og helst i små forsamlinger. Fordi jeg fik en stress skade, som har ødelagt hjernens evne til at opfatte lyd i forsamlinger med mere end 4-5 stykker.

Min mand siger mit liv er fyldt med passion, og jeg fristes til at give ham ret. For jeg har meget jeg virkelig henter stor energi i at lave:

 • tage billeder.  Blev grebet af dette, allerede i 4. klasse, da jeg valgte valgfaget FOTO (dengang skulle filmene fremkaldes i et mørkerum, og der var ligesom grænser for, hvor mange billeder man knipsede af, på en bi der sidder på en blomst)
 • jeg læser en del, er typen der kan leve mig helt ind i en bog, og ikke slippe historien, selvom sidste side for længst er læst.
 • inden jeg mødte Michael, løb jeg en hel del, som i hver dag, og selv om jeg så absolut burde at gøre det nu, så er jeg aldrig rigtig kommet i gang. Det ville jeg så gerne igen. Måske til sommer… (et eller andet år)
 • bage, når jeg står i køkkenet og bager, hygger jeg mig helt vildt. Jeg elsker at servere resultatet for familien og høre, hvad de synes om mine eksperimenter.
 • bloggen her er blevet min lille baby. elsker at sysle med den og skrive indlæg.
 • Min egen velvære klinik, som meget apropos hedder “Hverdagsbalance” her giver jeg BodyBliss behandlinger og har forskellige forløb både inden for vægttab og personlig udvikling, de 2 emner går jo hånd i hånd.

Tak fordi du læser med og gør det endnu mere sjovt for mig at blogge.

Kærligst Rikke

3 Replies to “Hvem er jeg”

 1. Pingback: Ribe - rosetid.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.