Hverdag

Efter tøsepigens sygdom i sidste uge, så er hverdagen ved at indfinde sig igen. Det er rart oven på sådan en omgang.

Tirsdag er forældre-barn gymnastik dag. Det er ren underholdning, for både mor og barn. For det er præcis samme komedie hver gang, hun nægter kategorisk at være med til opvarmningen. Hver gang ender det med at jeg løber, går og danser rundt med hende på armen 😀 Men hun ser på mig med et skrapt blik, og en smule bebrejdelse gemt.

Hun tør først op, i det øjeblik redskaberne findes frem og hun kan hoppe, slå kollebøtter og hold nu fast danse, løbe og gå… Jo jo hun vil skam gerne det hele, men vil selv bestemme rækkefølgen 😉 Er det nødvendigt at sige, at hun er 1 år og 7 måneder.

Trods hendes manglende interesse for opvarmningen, så er det altså ren underholdning at være med til. Der bliver lært nye motoriske ting og udviklet på modet til for eksempel at kravle igennem tunnelen, for den er åbenbart virkelig frygtindgydende. Så er der de sociale aspekter som det at indgå i en større sammenhæng end dagplejen og familiens rammer, køkulturen er også et element som hver gang kan udfordre tøsepigen.

Tirsdag er en god hverdag herhjemme 🙂

 

vil du læse flere af mine indlæg

del dine tanker, jeg bliver så glad

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

1 Delte tanker

  • SVAR

    […] Der var ingen vej udenom, opvasken måtte klares i hånden. Så manden smøgede ærmerne op og klarede den sag, mens tøsepigen og jeg fik klaret gymnastikken. […]