hvordan plejes de

Jeg har været neglebider i noget der ligner 32 år – det er altså længe og en ret stor del, af mine 37 leveår.

Det sidste års tid har jeg virkelig prøvet at ændre den dårlige vane som neglebidning er. Det har været lidt svært, men efterhånden har jeg negle.

Jeg var simpelthen så flov og dødtræt af mine negle, vil vildt gerne have plejede negle, synes det ser super flot ud, men det udstråler også en kvindelighed og feminisme, at have pæne plejede negle. Det er målet ?

Men hvordan plejes de?

Det vildeste erfaring jeg har, er når mine fødder har fået lak om sommeren, og egentlig er jeg ikke specielt god til at få det gjort. Men det er nu mere et udtryk for, at jeg ikke rigtig vælger lakering af tæer, når jeg lige har lidt kvalitetstid til mig selv.

Er der nogen der vil dele gode negleråd, hvad gør man, hvad bruger man og hvor tit ?

 

2 Replies to “hvordan plejes de”

 1. Der findes et produkt til at stoppe neglebidning og gøre negle stærkere fra Herome. Det kræver dog at du smører et lag på hver dag og på 3. dagen tager det af og begynder forfra. Til gengæld virker det indenfor 1 uge. Du kan regne med altid at have lidt underlige negle, hvis du har bidt negle siden barndommen. Ja, jeg taler af erfaring. De bliver aldrig helt gode/stærke… B-vitamin eller Silica i høj dosis hjælper også på nogle (dog ikke mig). Kh. Birgitte

  1. Faktisk er jeg kommet dertil, at jeg næsten ikke tager fingrene op til munden længere, har i gennem tiden afprøvet alt hvad der findes inden for neglestop, uden gavn. Åd bare løs, det handlede nok i virkeligheden om, at jeg ikke var minded på at stoppe, det er jeg så til gengæld nu, og med stolthed kan jeg sige, at det er sjældent mine fingre søger op til munden.

   Desværre er jeg bange for du har, neglene bliver nok ikke de stærkeste i verden. Men propper mig med en masse gode vitaminer så håber at jeg om ikke så lang tid har pæne negle 🙂

   Tak for dine input Birgitte, som altid brugbare 🙂

   Kh RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.