hygge shopping på en hverdag

I mandags da vi var færdige på OUH gjorde vi stop i Kolding på vejen hjem, for at shoppe lidt. Men også fordi vi havde lovet Malthe en tur på McDonald. Han havde nemlig fået en “tvungen” fridag. Han var nu ikke spor tilfreds med, at vi havde bestemt, at han skulle med os, og dermed ikke i skole. Faktisk var han hængemule indtil vi kom til Fredericia på vejen derover. Egentlig er det ret fedt, at han gerne vil i skole og er indstillet på at passe sine forpligtelser. Som forældre går vi absolut heller ikke ind for, at man bare skal holde sine børn hjemme, PÅ NOGEN MÅDE. Da han aldrig er syg (7-9-13 bank under bordet) tog vi en voksen beslutning om, at det ville gavne ham rigtig meget, at være selv sammen med os en hel dag. Ser man bort fra, at han var hængemule i starten, så var turen helt absolut god for ham.

For at komme tilbage til emnet, så har jeg nu vasket det tøj vi købte til tøsepigen, så vil lige vise hvad vi fandt, for synes det er så fint 🙂

Faktisk var vi så heldige, at der var ret gode tilbud, så fik vaskeklude, strømpebusker og savlesmække til en god pris. Der var også et stativ med NOA NOA tøj, og det er jeg altså ret vild med. Så der fandt jeg en fin vest og et par bukser, hun kan passe når det bliver forår. Desuden var der tilbud på ulddragter fra Be Kids (det manglede vi netop), også faldt jeg over den fine dragt fra Mee To.

Boxen med tegninger til at farvelægge er fra Toys r us, og den er virkelig et hit.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.