I tror det er løgn

Men det er ingen løgn, det jeg nu vil fortælle – desværre fristes jeg næsten til at sige ;-D

Det hele startede da jeg har fri fra arbejdet og skal låse mig ind i bilen. Nøglen er væk, som i virkelig væk. Taske og lommer bliver ledt hektisk igennem, og med mere og mere bankende hjerte.

Uden held.

Med den sibiriske kulde blæsende lige ind i hovedet, burde det have været muligt, at holde hovedet koldt. Det var så ikke tilfældet. Så jeg nærmest vælter taskens indhold ud på parkeringspladsens grus.

Stadig ingen nøgle.

Ringer så til min kollega og spørger hende sådan lidt tilfældigt, om min bilnøgle tilfældigvis skulle være et sted på kontoret 😀

Heller ikke.

Mere panik.

Må ringe til Michael, som ligger hjemme i sengen med influenza og høj feber, han kommer mig heldigvis til undsætning, som en sand prins, med ekstra nøglen. I mens jeg venter på ham, søger jeg parkeringspladsen igennem, måske jeg havde tabt nøglen i morges….

Men jeg finder den ikke.

Prinsen ankommer med virkelig meget smil i øjnene, og en lille kommentar om mig, nøgler og biler undslipper også hans læber :-)hvorpå han beordrer mig ind i bilen, da han godt kan se jeg er noget forfrossen, i mens jeg får varmen lidt, leder han min taske igennem.

Han fandt den heller ikke. Nøglen

Jeg får ekstra nøglen og kan køre mod et ærinde, inden turen går hjem. Da jeg kommer hjem, har min søde kollega haft ringet og lagt en besked. Nøglen var blevet fundet ved udgangsdøren til arbejdet. Efter fundet tager vedkommende en tur rundt i huset og spørger efter ejermanden, og min kollega kunne sige, at hun kender ejermanden 🙂

YES

Jeg kender jo mig selv, så ved godt det hverken var første eller sidste gang, og så længe det ikke går være end lidt kolde fingre, så griner jeg altså lige så højt, som dem der hører historien 😀

Det kan jeg jo lige så godt.

og det var så en del af min dag 2 efter juleferien 🙂 har din dag også været med humoristiske indslag?

Skulle du have lyst til at læse om andre episoder med nøgler herhjemme, så kan du læse dette og dette indlæg 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.