I ugens løb #1

Ugen har budt på lidt af hvert…

Har jeg tænkt over hvorfor den alderskrise rammer mig lige i synet. Barnevognen som står i vores baggang, står og venter på at der bliver taget billeder af den, så den kan sælges. Babytøjet både fra drengene og tøsepigen står også og råber en smule af mig sammen med babylegetøjet. Hvis du tænker på om jeg kan betegnes som sentimental, så er svaret entydigt JA 😀

Har jeg grint sammen med børnene og Michael. Det har været helt igennem fantastisk at holde ferie, selvom jeg ikke havde hele ugen fri, så var de 2 dage jeg arbejdede stadig i et andet tempi, det gør en forskel, at det kun er mig selv der skal være færdig og ud af døren.

Faktisk grinte jeg virkelig meget i går, da Michael drillede tøsepigen og hun så meget skrapt på ham og sagde “FUGLENÆB far” han blev fuldstændig mundlam (det sker sjældent) og så helt forvirret ud. Drengene og jeg brød sammen af grin, for han siger nemlig selv fuglenæb til os, hvis han synes vi er for frække, han havde absolut ikke forventet, at den kom tilbage til ham, og da slet ikke af vores 2-årige.

Har jeg spist en skøn kalveschnitzel med dejligt tilbehør. Til morgenmaden har det været ekstra ferie luksus med et blodkogt æg, det er bare vildt godt med helt nybagt rugbrød til og selvfølgelig varm frisklavet kaffe 🙂 Så kan dagen altså ikke starte ret meget bedre.

Har jeg læst en virkelig fin bog der hedder Ingemanns land. Den handler om Peter Ingemanns liv og den er absolut værd at læse. Jeg har skrevet mere om den i indlægget her.

Har jeg lavet en facebookside til Rosetid, efter lange overvejelser kastede jeg mig ud i det i går aftes. Du finder siden her  Jeg bliver naturligvis virkelig glad, hvis du giver et like, følger siden og deler den 🙂

Har vi fantaseret om, hvad vi ville gøre hvis vi vant 10 millioner, vi kunne jo lige så godt slå til med den store hammer, nu når vi alligevel gav den gas på drømme fronten. Det var en dejlig leg vi legede, men det er nu noget usandsynligt at den bliver virkelighed da vi ikke spiller.

God søndag aften

Kærligst Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.