Velkommen april – mine intentioner

Intentioner er en del af min hverdag, fordi, det at sætte intentioner giver bevidsthed og det kan jeg godt lide.

Præcis som alle andre måneder, synes jeg april er helt fantastisk. Tøsepigen har fødselsdag, men selv inden hun blev født holdt jeg af april. Ofte falder påsken også i april, og det er da en dejlig tid.

Min april

Jeg kan lige så godt sige det som det er, min kalender indeholder gode ting i april.

Her i påskedagene skal vi fejre tøsepigen, som bliver hele 7 år. I bedste kliche stil, synes jeg tiden går alt for hurtigt. Hendes fødsel var i sin tid helt speciel, fordi jeg blev sat i gang. Har du lyst kan du læse om det her.

Senere i april, skal jeg på zoom Qigong workshop. Jeg har længe ledt efter en begynder dag med qigong. Så blev virkelig glad, da jeg fandt workshoppen på Instagram.

Så er der jo også påskedagene, og dem kan du læse om her.

Desuden har jeg planer om gåture med forskellige veninder, de gåture ser jeg virkelig frem til.

Mine fødder trænger virkelig også til en sommer-klargøring, selvom jeg jo snildt kan gøre det selv. Må jeg indrømme, at jeg virkelig nyder at sætte mig i en stol, læne mig tilbage og bare nyde at få nusset fødderne.

Her i corona tiden har jeg brugt ekstra meget tid på at sysle i køkkenet, både selv, men også sammen med børnene og Michael. Det har udviklet sig til ren kvalitetstid, fordi vi alle på hvert vores niveau kan lide at udforske smage.

Nu hvor det hele åbner lidt mere op, så er køkkentid en prioritet, der skal være plads til.

Mine intentioner for april

Som det føles inde i mig lige nu, handler det rigtig meget om at være i naturen hver dag. Det handler ikke så meget om hvor lang tid, der er afsat hver dag, mere om at være i elementet hver dag.

Det kommer til at ske både i vores egen have, på en af de strande som vi bor omkring eller i skov.

Der er fortsat meget uro omkring mig, og det lærer mig så meget om, at blive i mig selv. Jeg fristes til at sige fantastisk læring, for det mener jeg oprigtigt at det er.

I hvert fald er det helt tydeligt for mig at se (og mærke) hvor langt jeg har flyttet mig selv, igennem de år jeg bevidst har arbejdet med min personlige udvikling.

Kære dig, jeg ønsker dig en god april måned.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.