Internationalt marked i Ribe

I disse dage er der Internationalt Marked i Ribe, nærmere bestemt fra den 16. til den 20. juni. Jeppe og jeg snuste lidt rundt i går, men slet ikke nok. Landet lå nemlig sådan, at han skulle til tandlæge. Da han slet ikke kunne vente tiden af (jep, han ELSKER at komme til tandlæge) syntes jeg, det kunne være sjovt at se det omtalte Internationale Marked.

Han var dog ikke enig med mig, så vi hastede os forbi de mange spændende boder fyldt til randen med ost fra Holland, Fudge fra England, pølser, belgiske vafler, pasta og mange andre lækre ting fra et hav af lande.

Internationalt Marked i Ribe juni 2015

Alene duften var skøn og gjorde, at jeg nærmest ikke bemærkede, at regnen silede ned. Selv om der ikke var ret mange, sikkert på grund af den ret insisterende regn og den kolde blæst (endnu en efterårsdag i juni!) så herskede der på Ribes prægtige Domkirkeplads en lidt eksotisk og udenlandsk stemning. Sådan en stemning som møder på ferier og som i sig selv er dragende.

Bare ikke på Jeppe 😉 Så vi endte i stedet på biblioteket og fik lånt sommerferiebøger, inden tiden var brugt og vi skulle være hos tandlægen.

Jeg har en plan om, at nå et besøg mere på det Internationale Marked, det besøg skulle gerne blive længere, fyldt med smage og med fokus på de skønne produkter. Det kan KUN blive godt.

Internationalt Marked i Ribe

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.