Frit fald, tanker og drømme om at blive iværksætter

Hvordan bliver jeg iværksætter!

Dette indlæg har jeg haft stående i kladder i virkelig lang tid, i forbindelse med, at Rosetid har fået nyt design, og jeg ordnede herinde, stødte jeg på det i kladdestakken og blev enig med mig selv om, at nu tiden er kommet til at udgive det…

Tanker omkring hvorfor det egentlig har været så grænseoverskridende et indlæg at udgive, har jeg også gjort mig, og samtidig også tænkt over, om indlægget bare skulle forblive helt privat. Jeg kom dog hurtigt frem til, at jeg gerne vil dele det, fordi jeg ved, at jeg ikke er alene om at gøre mig sådanne tanker.

Men hvorfor har det så været grænseoverskridende at udgive det, når det nu var skrevet?

Måske, fordi jeg er bange for at blive hudløs ved formulere en drøm og blive sårbar over den ærlighed og helt blottede tilstand indlægget vil efterlade mig i!

Men jeg springer ud i det frie fald, fordi jeg tror på, at man skal tale om sine drømme, virkeliggøre dem endnu mere ved at tale og skrive om dem. Og ikke mindst forstå og acceptere, at det ikke nødvendigvis er den form drømmen er delt i, at den bliver virkelighed. Drømme ændrer sig jo, noget fungerer skide godt imens de stadig er drømme, men det er ikke et nederlag, at tingene ændrer sig undervejs. Det er udvikling.

Her kommer indlægget som er skrevet i forår/sommer 2015, som i sikkert er bekendt med, hvis i læser fast med, så har tingene udviklet sig i en anden retning, og i den næste tid, vil jeg komme meget mere ind på hvordan den iværksætter jeg har i maven skal komme ud af skabet. Men here goes 🙂

Som i ved har jeg sagt mit faste kontorjob op, for at få et arbejdsliv som gør mig mere tilfreds. Jeg trængte voldsomt til at gøre en forskel, have en direkte kontakt med mennesker. Vil godt pointere, at jeg er glad for min kontoruddannelse den har bragt mig meget erfaring, men jeg har nærmest givet mig selv håndslag på, at jeg først skal bruge den igen, når det bliver i min egen lille virksomhed.

Og hvad for en virksomhed skal det så være? Ja, det er jo et fremragende spørgsmål og jeg vil svare så godt jeg kan.

For længe siden (ja nærmest i et helt andet liv) hvor tingene var meget anderledes end de er nu, læste jeg for første gang “Helbred dit liv” af Louise L. Hay og den gav mig virkelig noget at tænke over, og ikke mindst at arbejde med.

Louise L. Hay arbejder ud fra positive bekræftelser, hun mener blandt andet at kroppens fysiske sygdomme hænger sammen med sindets tilstand.

Jeg tror, hun har ret og det har jeg lært flere gange på min egen krop.

Den erfaring bliver jeg nødt til at bruge til noget fornuftigt. Min plan er, at starte med at tage en massør uddannelse og så bygge videre på det. Der er mange retninger og mange veje jeg har lyst til at gå, tiden vil vise helt præcist hvordan det løser sig.

For at være ærlig, så er det jo noget af en kovending at tage, og det er næsten det sværeste at finde en sti, som kan lede mig i den rigtige retning, og jeg samtidig kan tjene penge til den massør uddannelse, som skal være startskuddet til det hele.

Men jeg tror indædt på, at denne forandringsproces er det helt rigtige og jeg ser de udfordringer jeg møder, som positive og ret lærerige.

four-leaf-clover-378500_1920

 

 

6 Replies to “Frit fald, tanker og drømme om at blive iværksætter”

 1. Jeg beundrer alle, der har iværksætter-drømme. Jeg har dem slet ikke 🙂 håber det lykkes for dig Rikke – er sikker på, du har helt den rigtige tilgang. Kh. Birgitte

  1. Tak søde Birgitte <3 mine iværksætterdrømme tror jeg egentlig altid har været der, men har ikke turde gøre noget ved det! Det gør jeg heldigvis nu 🙂
   kærlig hilsen Rikke

 2. Jeg ønsker dig også held og lykke med iværksætteriet. Jeg glæder mig meget til at følge processen, da jeg jo også selv går med samme drøm. 🙂

  1. Tak Frk. struds, jeg glæder mig også meget til at dele meget mere om iværksætteriet. Og måske følge dig !?
   kærlig hilsen Rikke

 3. Nøj, hvor kan jeg bare genkende mig selv i meget af det du skriver. Arbejder selv på kontor, men brænder bare så meget for at blive selvstændig – aner bare ikke indenfor hvad! Og det er jo selvfølgelig et problem, når man ikke vil noget hellere end at bare komme i gang… Genkender også mig selv rigtig meget i den usikker du beskriver omkring at dele. Om at gøre sig selv sårbar. Glæder mig rigtig meget til at følge dig på din vej!! Er du gået i gang med din massør uddannelse?

  1. Tak for din kommentar 🙂 hvor er jeg glad for at have skrevet noget, som du kan genkende fra dig selv. Jeg har virkelig haft mange idéer til hvordan jeg skulle blive selvstændig, mange af dem er forkastet, næsten lige så hurtigt som de opstår, men andre de lever i min notesbog. Venter bare på rette tid og sted, eller også ender tiden med at løbe fra dem. Men de bliver stående i den notesbog.
   Jeg gjorde rigtig mange tanker om, hvordan og med hvad jeg ville starte min iværksætterdrøm. Da først jeg havde formen til hvad det skulle ende med, var det “bare” at vælge hvilken uddannelse jeg skulle tage først. Det blev ikke massør uddannelsen, men kostvejlederuddannelsen, som jeg afsluttede sidst i juni. Der er indlæg på vej om den process, håber du vil læse med.
   Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.