Iværksætter som har fundet sin egen stemme

Sponsoreret indlæg. Efter aftale med forlaget Forfatterskabet har jeg fået anmeldereksemplar.

Dorte Lytje har været selvstændig i 20 år. Hun var en af de første danskere til at leve af sin blog, Divablog. Nu lever Dorte af, at være business mentor for iværksættere. Desuden har hun skrevet bogen “lille Gub” en bog om skilsmisser til børn.

Feminin business med maskulint drive er en ærlig og autentisk deling af erfaringer og en række nyttige værktøjer, for alle som går rundt med en iværksætter drøm.

Du kan læse bogen som en hjælp, til at starte op eller du kan læse den og få inspiration, hvis du allerede er i gang med at udleve dit iværksætter eventyr.

Jeg slugte bogen i en weekend og havde næsten ikke tid til noget andet, før den var læst færdig. Der er ingen tvivl om, at den skal have i hvert fald en gennemlæsning mere. Desuden vil jeg også bruge den som opslagsbog.

At drive en feminin business med maskulint drive

Dorte har selv været faldgrupperne igennem i forhold til at få en forretning op at stå, hvor der rent faktisk tjenes penge, men driften også levner plads til de mere feminine forretningsmetoder.

Kort og godt en forretning i balance, hvor du som stifter driver en forretning hvor du er i balance med dine værdier og samtidig udlever dine drømme.

Dorte Lytje deler både op- og nedture fra sit eget iværksætter liv på en sådan måde, at jeg som læser blev dybt inspireret.

Redskaber, tips og øvelser

I bogen deler Dorte særdeles rundhåndet ud af de redskaber og øvelser hun selv bruger, til at udvikle hendes forretning.

Der henvises til øvelser som man frit kan bruge på hendes hjemmeside.

Bogen giver et stort indblik i hvad Dorte er for en kvinde, og hvilket menneske hun er. Nogen vil sikkert mene der står alt for meget som ikke omhandler det at drive en forretning.

For mig er dét med til at gøre forskellen.

Helt lav praktisk er Feminin Business med maskulint drive på 292 sider. Der er en god blanding af tekst, fotos, tekstbokse og citater. Det gør bogen overskuelig at læse. Bogen er med hardcover sider. Feminin business med maskulint drive er udgivet i juni 2019 hos forfatterskabet.dk.

Min mening

Jeg følger Dorte Lytje på de sociale medier og får de gratis øvelser hun deler, hvis man melder sig til at modtage hendes nyhedsbrev. Derfor havde jeg en god portion forventninger til bogens indhold.

Det har været en fornøjelse at kigge på min egen hjerteforretning med Dortes øjne og på den måde få arbejdspunkter til både udvikling og forbedring.

De forventninger blev indfriet og jeg giver ikke bare mine bedste anbefalinger af bogen, men også 5 stjerner ud af 5 mulige.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

One Reply to “Iværksætter som har fundet sin egen stemme”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.