Januar udfordring

I januar har jeg givet mig selv en udfordring, og den har altså rykket tænder ud. Men inden jeg skriver mere om det, må jeg hellere uddybe udfordringen lidt.

Jeg kommer i en forening, hvor jeg synes værdierne har haltet kraftigt de sidste måneder. Faktisk i så høj en grad, at jeg følte, jeg virkelig gik på kompromis med hvad jeg selv står for, og i højere og højere grad blev negativt påvirket af samværet i pågældende forening.

Det irriterede mig grænseløst. Fordi jeg virkelig prøver at lytte til mig selv og ikke spilde tiden på “støj” Kunne mærke, at mit positive livssyn også blev udfordret på det kraftigste, og derfor traf jeg beslutningen i mellem jul og nytår.

En velfortjent pause fra det pågældende sted.

Det er meldt ud, og jeg kan mærke, at det er den helt rigtige beslutning, også selv om det har medført forundring, og måske endda hvad man kan kalde negative vinde i min retning.

Sådan må det være, for jeg kan se mig selv i øjnene og være helt tilfreds med, at jeg har været mig selv tro.

Det føles simpelthen så dejligt.

Måske tænker du, at det da ikke er en stor sag. Men det er det. I alt for mange år af mit liv, har jeg gjort, hvad jeg troede andre forventede af mig. Da jeg endelig en dag, havde lyst til at gøre noget for mig selv. Var det virkelig svært, at mærke hvad det egentlig var jeg ville.

Så i lang tid har jeg øvet mig, på at lytte til mine egne drømme og ønsker. Gøre de ting jeg synes er sjove, og som giver mig livskvalitet og livsglæde.

Det har virkelig tilført så meget glæde i mit liv, mennesker og oplevelser som går lige i hjertet.

2 Replies to “Januar udfordring”

  1. Sådan fru Olesen:-)
    Hvor er det fedt at du trodser, hvad andre tænker og gør det, du allerhelst vil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.