Jeg hader at lave fejl, ikke af perfektioniske årsager, men fordi det er spild af tid

ur

Forleden dag på arbejdet havde jeg lavet en fejl! Det sker altså jævnligt – selvfølgelig.

Lige denne her fejl, er bare pisse irriterende (undskyld mit sprog) denne fejl er nemlig sådan en, som bare er torske dum. En der burde være undgået.

Sådan en fejl, der er virkelig irriterende, fordi det bare er spild af tid. Både for dem der har haft besværet med at “opdage” fejlen, og for mig, som nu skal rette den op.

Total spild af tid!

Det er måske lidt overvældende sådan at lave et helt blogindlæg om en fejl, som jo altså på ingen måde er kæmpe stor.

Men for mig, et vigtigt indlæg, for den personlige udvikling jeg gennemgår, bliver lige pludselig meget målbar.

Sandheden er nemlig at for 15 år siden, ville sådan en fejl have gjort mig søvnløs, rød i kinderne og meget undskyldende overfor de implicerede.

Det med at kunne sige undskyld, er virkelig en vigtig ting for mig. Så det gør jeg stadig, men ikke selvudslettende. Længere. Mere en tilkendegivelse af, at jeg har spildt andres tid og beklager.

De røde plamager på kinder og hals er der ikke længere, og heller ikke den virkelig stressende reaktion plamagerne frembragte i kroppen.

Egentlig er det i mens jeg skriver dette indlæg, at det sådan virkelig går op for mig, at det der frustrerer mig mest, er at jeg er blevet fejlinformeret. Desværre selvom jeg havde samlet den nødvendige viden.

Sikke et spild af tid!

I hvert fald ud fra det aspekt, at jeg ikke har tid til at løse de samme opgaver 2 gange på arbejdet. Det er der vist ingen som har!

Hvis jeg ser det ud fra det synspunkt, at den “forvandling” jeg er i fuld gang med og har været i gang med på forskellige stadier i mange år, pludselig blev virkelig målbar og tydelig, ja så er det jo helt perfekt og faktisk ret fedt med den fejl.

Den synsvinkel holder jeg fast i 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.