jeg kunne brække mig

På forhånd må jeg beklage det kommende indlæg, det vil være kraftigt påvirket af manglende søvn og hovedpine, på grund af en tidligere skade i mod en dør 😀 (læs eventuelt  indlægget om baby vintertid og sommertid)

Jeg kan faktisk rigtig godt lide, at gå og hygge med at gøre det rart, at være her i huset både for manden og børnene. Da vores hus jo ikke er et slot, bliver vi nødt til, at have en rimelig standard for oprydning Men lige i dag kunne jeg brække mig over endeløse bunker af vasketøj, babymad, oprydning og sengeredning.

Trænger til, at blive hygget om, sat pris på, og bare sidde med en god bog, en kop dampende varm kaffe og Michael Bubble ud af højttaleren (og hvis nogen pressede mig til at spise et stykke chokolade, så ville jeg gøre det 😉 )

endnu en kurv vasketøj der skal hænges op
endnu en kurvfuld vasketøj !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.