jeg søger blogger hjælp til spam kommentarer

Rosetid er ramt af en bølge af spam kommentarer, jeg søger blogger hjælp til hvordan jeg bedst og nemmest kommer spam kommentarerne til livs !

Jeg søger blogger hjælp af mine medbloggerere i blogland.

Det sidste stykke tid, har jeg haft ualmindelig mange spam kommentarer, for at sige det rent ud, er det irriterende.

Vil så meget hellere bruge min blogtid på at skrive indlæg, fremfor at slette spam.

Så hvad gør i for at mindske spam kommentarerne?

Flere og flere bloggere bruger en boks hvor man skal bevise man ikke er en robot.

Går ud fra det er et plugin, men hvad hedder det? og frem for alt virker det?

Håber i vil dele jeres erfaringer med at udrydde de irriterende spam kommentarer 🙂

Kærligst Rikke

2 Replies to “jeg søger blogger hjælp til spam kommentarer”

  1. Åh det er lang tid siden jeg har haft seriøst spam… Jeg har endda stoppet kommentar godkendelsen. Jeg ved ikke hvordan de stoppede, men mon ikke det var Blogger, der lavede nogle tiltag… Kh. Birgitte

    1. Dejligt du har undgået strømmen af spam Birgitte. Jeg fik lavet noget teknisk i går, og det ser ud til at have hjulpet, ikke en eneste spam mail er nemlig kommet igennem nåleøjet. Det er godt nok dejligt 🙂
      Kærlig hilsen Rikke

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.