Jeg tæller ned, det må man godt i december

nedtaelling

December er den måned vi tæller mest ned, og jeg har altså min egen helt private nedtælling kørende.

Den har absolut intet med advent eller julen at gøre – ved nærmere eftertanke har den måske nok…

Tæller nemlig ned til juleferien – og hånden på hjertet, så vil jeg væde med, at jeg ikke er den eneste 😀

 

Min nedtælling ser sådan ud, her i skrivende stund den 7. december 2016.

 • 9 arbejdsdage tilbage 🙂
 • 21 madpakker
 • 11 morgener hvor jeg kæmper med snooze funktionen
 • julegaver til 5
 • 1 operation 🙁
 • et latterligt højt (og pt. ukendt) antal besøg på posthuset, for at afhente julegaver købt på nettet.

Det er helt klart min morgen kamp med Mister Snooze der er den værste, i mandags startede den kl 05.30 – jeg var oppe kl 6.45, og dermed allerede bagud med dagens morgenprogram, som bestod af motion. Som service information kan jeg sige, at morgenprogrammet for mandag stadig ikke er fuldført !

Glæder mig helt vildt til en pause fra hamsterhjulet, og 10 dages ferie.

10 dage hvor vi kan gøre lige hvad vi har lyst til, tage det i det tempo vi gider, hvis vi gider 😉

Nu er det jo altså ikke fordi jeg bare sidder og venter på at december går 🙂 det er ren tidsspild!

Der er så mange dejlige oplevelser jeg hver dag kan gå og glæde mig over, men derfor vil jeg altså stadig tælle ned 😀

4 Replies to “Jeg tæller ned, det må man godt i december”

 1. Jeg tæller ikke ned – og hvert år bliver jeg lige forbavset over, at nu er juleferien her 😉 jeg har tvunget fri mellem jul og nytår, så har ofte travlt med at nå det hele inden jeg går på ferie. Mange opgaver kan ikke vente, desværre. Kh. Birgitte

  1. Juletravlheden på arbejdet har også i den grad indhentet mig, vi har også tvungen ferie mellem jul og nytår, så det giver jo en masse der skal indhentes inden ferien. Jeg håber du når i mål og kan holde fri med god samvittighed i julen. Kærlig hilsen RIkke

  1. Det var en god idé Anne, den MÅ jeg huske til næste år, selvfølgelig kan man jo altid gå i gang med en ny nedtælling 😉 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.