Julen kom

Julen kom, med beskidte vinduer! Og ved i hvad, det har været en dejlig jul. Lækker mad, vi bestemte sidste år, at vi ville prøve noget andet, end den traditionelle and. Så vi fik kalkun (drengene siger kalakun ;-)) og den blev virkelig god. Så vi tager kalkun igen næste år. Selskabet var lige som det skulle være, god og glad stemning.

Drengene var spændte, men de klarede det faktisk flot. i mens vi spiste kom jeg i tanke om, hvordan det var som barn, når man sad der og ventede og ventede på de voksne, var færdige med at spise og snakke. Når de endelig var færdig med anden, skulle der ryddes af bordet, vaskes op og varmes saftsauce til ris a la manden. Det tog en evighed. Jeg følte aldrig det fik en ende, kan i huske den følelse? Eller hvordan husker i juleaftens venten på gaverne?

Tøsepigen charmede og charmede – faktisk er hun en lille fis disse dage. Har en app der hedder fantastiske uger, og den siger, at hendes tigerspring sluttede den 23/12 – men hun har glemt at se på den app. For hun roder rundt om natten er en være mor-baby, skal se og mærke mig hele tiden. Det er både dejligt og strengt. Men har nu bestemt mig for, at nyde hun vil putte og nusse hoved. For det er da dejligt, og det er sikkert snart slut. Så jeg vælger den positive tilgang 🙂

1. Juledag stod den på julefrokost med god mad, selskab og pakkeleg, som altid giver anledning til gode grin. I dag har vi fladet ud, set alt for meget tv og bare taget alting i et meget langsomt tempo. Det er rart.

2 Replies to “Julen kom”

 1. Hej Rikke
  Lyder som en dejlig jul. Min 2 årige dreng er inde i en lignende fase. Kan ikke fungere uden mor lige ved i disse dage. Det er vel en fase

  1. Hej Dorte
   Tak for din kommentar.
   Jeg håber, det bare er en fase. Så vi må nyde, at de ikke kan undvære os lige nu, de små poder.
   KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.