Juli to do

Vi skriver den 10. juli, det betyder at det er på høje tid, at få lagt juli to does herind 🙂 og selvfølgelig efterfulgt af en lille potpourri med de bedste billeder fra juni.

I juli vil jeg

– udfordre mig selv med at bage brød. Har nogle opskrifter på boller som altid lykkes, men brød og “overnattende” boller har jeg ikke uddelt succes med. Generelt får jeg gjort alt for lidt ved at bage, så det vil jeg lave om på her i juli måned. Pølsebrød, hvedeknopper (selv om det er ude af sæson) jordbærtærte, brød, drømmekage, boller og ?… har du en ynglings kage eller noget brød du synes jeg bare skal prøve så skriv endelig en kommentar 🙂

– fejre Malthe som bliver 8 år ! sidst i juli

– flere ture til Vesterhavet. Ved godt dette punkt er en genganger fra juni, men er bare slet ikke færdig med det Vesterhav 😉

– lave stiklinger af lavendel.

– ferietid er for os lig med afslappethed i forhold til madplaner, så derfor kommer der ikke nye madplaner her i ferieperioden. Men det betyder ikke at vi glemmer at eksperimentere med mad og lave mad som vi synes er lækkert. Tværtimod, nu er der mere tid og ofte hygger vi os i køkkenet sammen, med børnene som hjælpere.

– ture hvor vi kommer ud at se og opleve noget som familie.

– tid i haven, både med jord under neglene og på drømmesengen.

juli to do

 

3 Replies to “Juli to do”

 1. Rikke, jeg synes rigtig godt om din udfordring med at bage. Sig til hvis vi skal lave en bagedag, det kunne være så hyggeligt.

  Dejlige indlæg og billeder du lægger ud 🙂

  Knus Pia

  1. Kæreste Pia

   ENDELIG kom den kommentar, TAK 🙂 den er jeg glad for, meget. En bagedag, det var da en super god idé. Den er jeg da med på, det må vi have aftalt.

   Tak for rosen, det varmer selv på en varm sommerdag.

   Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.