Juni to do

Det er 5. juni og tiden går med at pleje en syg tøsepige og få det hele til at gå op i en højere enhed, det halter en smule 🙂 Men nu skal juni to do altså laves.

Har funderet lidt over hvordan Maj måned har udformet sig, må indrømme det ikke lige har været min måned. Synes den har været drøj, mange ting har været svære og de har egentlig også gjort lidt ondt. Men tingene er jo heldigvis sjældent kun sorte eller hvide og Maj har også budt på gode ting 🙂

Flere ting fra Maj to do er også blevet opfyldt, det er jo dejligt, når en målsætning lykkes.

Lidt billeder fra en broget Maj måned

maj måned billeder blog

Juni to do

– følge med i valgkampen og specielt valgaftenen, når resultaterne begynder at komme. Det er jo altid spændende 🙂

– fortsætte med at udvide vores madhorisont, og være fortsat mere madmodig 😉 ikke bare børnenes smagssans skal udvides, men også duftsansen skal bruges. Her er juni jo god med alle sommerens krydderurter og havens liv.

– læse endnu mere om følelsesmæssig intelligens for at udvikle evnen til at mærke mig selv endnu mere. Til det punkt følger næsten uvilkårligt at arbejde med selvkærligheden, og afvikle tanker som “jeg burde”

– komme til det brusende Vesterhav og gerne med kameraet, så jeg kan gå og hygge med at få taget nogle dejlige billeder.

– ellers skal der være fokus på udetid, både med at pleje havens bede, men også bare at ligge på solvognen med en god bog, et glas iskaffe og lidt skøn frugt.

– fejre fødselsdag den 12. juni med familie og den 13. med et dejligt besøg af BTN pigerne.

Jeg tror, Juni bliver dejlig, den virker allerede meget mere mild end Maj og her tænker jeg ikke bare på vejret 😉

2 Replies to “Juni to do”

    1. Selvom man har dejlige ønsker og forventninger, så synes jeg sjældent tingene bliver helt som man forventede. Men det gør ingenting, men tror det er meget sundt at tænke over og stille nogle forventninger op 🙂 håber også du får en dejlig juni Dorte. kh RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.