Velkommen Maj – mine intentioner

Kalenderen fortæller en ny måned er i gang, så en det er tid til en ny måneds intentioner. Jeg mærker en enorm stor skabekraft også skal der være plads til de gode aftaler – også med mig selv. Maj, jeg håber du kommer med en masse varme dage.

Hver gang en måned er gået, og jeg sidder bag skærmen påny og skriver disse månedlige intentioner. Overraskes jeg over, hvor hurtigt tiden egentlig går. Det er så kliche agtigt, men for søren, hvor gælder det altså om at gribe nuet, og være til stede i det.

Min Maj

“Kom Maj du søde milde, gør skoven atter grøn” jeg nyder at verden hver dag, er blevet endnu mere grøn. Det er magisk hvert år, måske endnu mere i år, fordi vi ser alt springe ud for første gang. Her på denne egn.

Det er magi.

Jeg tror på Maj bliver magisk, måske ikke i bogstavligste forstand, men så i hjertet. Alene fordi vi kan vælge hver dag når vi vågner, at gøre lige dén dag lidt magisk.

Kan mærke, at jeg har brug for at gøre Maj lidt legesyg, så det vil være noget med sæbebobler. Som for mig er det ultimative legesyge. Jeg bliver som en lille pige igen, når jeg puster sæbebobler.

Jeg mærker en skaberkraft, som spirer i mig. Jeg tror det handler både om mit arbejdsliv og om at skabe en have på vores grund. Mere om det i et andet indlæg. Egentlig er skaberkraften lidt svær at skrive mere om, den føles skubende, og meget insisterende. Måske det bliver helt soleklart hvad det handler om, når Maj går over i Juni.

En ting er sikkert. Jeg vil gøre det bedste jeg kan, for at holde mine tanker på nuet, ikke tænke på fremtiden eller fortiden.

De gode aftaler

Jeg kan se, når jeg kigger på kalenderen for Maj, at der også bliver travlt med arbejde. Det gør det kun endnu mere vigtigt, med tid hvor der kan leges lidt, derfor kommer mine intentioner også til at skabe modvægt til travlheden, ved at skabe nydelse og ro.

Der er allerede nu gode aftaler med venner og et par tidligere kollegaer. Der er plads til spontane aftaler, for ellers har jeg det med at føle mig lidt kvalt i hverdagen. Det går bare ikke.

Kalenderen melder om en Kristi Himmelfartsferie og en lille mini Pinseferie, det er jo helt vildt dejligt 🙂 jeg håber vejret bliver sådan, at vi kan tage på tur. Ved godt, at man kan tage tøj på efter vejret, men min krop skriger efter lidt mere varme. Det ser det dog ikke til vi får på nuværende tidspunkt, men vejrudsigten ændrer sig jo heldigvis hele tiden.

Mon det bliver muligt at spise årets første aftensmad på terrassen? Det kunne altså være dejligt.

Som modvægt til det travle, glæder jeg mig til at tage nogle oaser hvor jeg nyder en bog, sidder på altanen og nyder fuglefløjt og måske en kop kaffe. Sysler i haven. Lytter til musik. Tager et fodbad. Et varmt brusebad og bagefter en god olie på kroppen. Qigong. Mindfull coloring. Meditation. Tid i køkkenet. Puslespil. Gåtur.

Heldigvis er metoderne mange, det gælder bare om gribe lige dét der skal til den enkelte dag, for at skabe ro og bevidsthed.

Jeg ønsker dig en magisk Maj, jeg håber du spreder lidt magi over dine dage.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.