Kan det blive jul med beskidt sengetøj og vindblæste vinduer?

Om 5 dage sker det – vi sidder midt i julemaden, juletræet står med al sin pragt og stråler smukt, gaverne venter på at blive pakket ud 🙂 Børnene hopper nærmest af eurofori og forventning <3

Jeg er bagud i forhold til, hvad JEG mener, der skal være i orden til julen. Maden, indkøbslisten og konfekten er under kontrol, sidst nævnte bliver lavet i weekenden – og prøvesmagt! Man kan jo ikke servere dårlig konfekt 😉

MEN i mit hoved kan det ikke blive jul med beskidte vinduer og sengetøj der ikke er ny skiftet… Snakker en del med mig selv om, at det er ret langt ude elementer, for hverken vinduer eller sengetøj bidrager jo til julefreden. Ved godt, at det absolut ville være en lækker fornemmelse for mig, at jeg kunne sidde der og spise julemad, velvidende at vinduerne stråler. Men det er jo pisse mørkt og der meldes regn hele julen, så hvad hjælper en vinduesvask nu?

Så vinduerne er jeg vist ligeglad med, eller jeg lader ihvertfald som om. Sengetøjet derimod bliver jeg nødt til, at få skiftet, for mig hører det at komme i seng lillejuleaften, altså sammen med fornemmelsen af rent sengetøj – er det ikke bare totalt langt ude 😀

Så måske bidrager rent sengetøj ikke til julefreden, men det rene sengetøj er med til, at hive min juleglæde op.

hvad er juleglæde for dig?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.