Kan du høre og mærke din intuition?

intuition, sensitiv, mavefornemmelse, personlig udvikling

Forleden havde jeg endnu en forunderlig oplevelse med min intuition, den vil jeg gerne dele med dig.

Jeg hørte en facebooklive, i en gruppe jeg er med i, under seancen tænkte jeg flere gange, gad vide hvornår hun skal føde.

Bagefter undrede det mig, at jeg havde tænkt sådan, for jeg anede ikke, om hun i det hele taget var gravid.

Der gik nogle dage, og der var igen facebook live i den pågældende gruppe, og sandelig om ikke hun deler nyheden om, at hun er gravid.

Jeg blev ærlig talt lidt mundlam, men også glad og tilfreds.

Fordi det fortæller mig, at det liv jeg lever, er så meget i balance, at jeg nu kan lytte til mig selv og de intuitive følelser og tanker jeg får.

Et liv med større balance 

Det gør mig glad, for vi skal blot tilbage til 2013 for at finde en helt anden levevis, helt ude af trit med mig selv.

Jeg levede i hovedet, og havde ingen anelse om hvor meget jeg gik glip af, ved at udelukke et liv, levet fra hjertet og sjælen.

Selvfølgelig er det med at leve i balance hele tiden noget der udvikler sig, for balance i livet er absolut ikke noget der er statisk. Den ene dag handler balancen om ét, den næste om noget andet.

Men jeg elsker at kunne mærke mig selv igen.

Måske betyder det, at de intuitive fornemmelser jeg får, kommer endnu mere, det ved jeg ikke, men jeg tager dem som de kommer.

Når intuition forbereder dig

Også selv om de intuitive fornemmelser nogen gange kan skræmme mig. I stedet for at gå med frygten i de situationer, vælger jeg, at gå med freden, og bare være i oplevelsen. Mærke, hvad den gør ved mig og arbejde med, hvorfor den påvirker mig som den gør.

Flere gange har jeg oplevet at en bestemt fornemmelse har forberedt mig på en oplevelse, der har været enormt krævende og udfordrende for mig. Nogen gange har det været dage før fornemmelsen er kommet, andre gange flere uger.

Stå ved dig selv

Lige netop ovenstående oplevelse med gravidteten delte jeg med hende, der rent faktisk var gravid, af en eller anden grund følte jeg en stærk fornemmelse for at gøre det, selvom jeg ikke kender hende. Det var grænseoverskridende, men faktisk ville det have været mere grænseoverskridende, at undlade at dele den med hende.

Hendes reaktion var så bekræftende, at jeg fik mod til at skrive om den her. Måske du får lyst til at prøve at lytte til din intuition, for jeg er ikke i tvivl om du har den. Spørgsmålet er om du lytter og mærker hvad den fortæller dig.

Måske har du lyst til at dele en oplevelse du har haft, hvis ikke er det helt okay.

Kærligst, Rikke

One Reply to “Kan du høre og mærke din intuition?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.