Karbad og ro på en skøn fridag

Onsdag er jo min fridag, og jeg elsker den. De sidste mange uger har dagen været booket, med alle mulige aktiviteter, men ikke i dag.

Selvom den sidste tid har været helt fantastisk, så har det altså været krævende, i forhold til både følelser, udvikling og handling.

I mens toget kører med rekordfart, mærker jeg ikke trætheden, men lige pludselig kommer behovet for at putte mig og have helt ro omkring mig.

Det er ikke altid helt nemt, som mor i en familie med fart på hverdagen. Derfor prøver jeg virkelig at tage hensyn til mig selv.

For det er jo sådan jeg er.

I dag havde jeg for længe siden booket som “oasetid” i kalenderen. Det vil sige tid hvor det kun er mig det handler om.

En veninde siger, at mit hoved aldrig står på pause i forhold til udvikling og idéer; jeg er tilbøjelig til at give hende ret.

Så i dag har jeg ikke forholdt mig til “idé-snakken” i mit hoved – det lyder virkelig mærkeligt 😀 men det har været en fin udfordring for mig.

I stedet har jeg læst magasiner, jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har læst et magasin. Men hvor jeg dog nød det.

Har også været i et henrivende dejlig varmt karbad. Vandet tilsatte jeg babyolie, så nu er min hud helt blød og lækker.

Efter karbadet smuttede jeg ind under min dyne, og nød roen i huset, lukkede øjnene og slappede helt af, dog uden at sove.

Det var så skønt.

Har simpelthen haft den dejligste oasedag, og har lovet mig selv, at jeg allerede nu, skal have booket min kalender med oasetid, frem til sommerferien.

Håber også du husker at gøre noget rart for dig selv <3

kærligst Rikke

 

3 Replies to “Karbad og ro på en skøn fridag”

    1. Jeg kan kun anbefale det, følte mig som et helt nyt menneske i går aftes. Var træt på sådan en hel afslappet og behagelig måde 🙂
      kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.