Da Pia og jeg holdt vores 2. bagedag, var det hos mig, derfor skulle jeg også finde på en frokost, som kunne forberedes i god tid og som selvfølgelig er egnet til en veninde frokost.
Jeg besluttede, at gå efter den klassiske frokost, dog tilpasset mit lille projekt.
Da jeg i virkelig lang tid har haft den vildeste lyst til Tunmousse, faldt mit valg på det, med en frisk salat og ristet rugbrød til, selvfølgelig drysset med rejer. Det smagte altså fremragende.
Tunmoussen havde jeg lavet på en blanding af græsk yoghurt og skyr. For at få den stiv brugte jeg 2 plader husplads.
Uhm, tunmouse. Det smager så godt, men herhjemme er jeg ret alene om at synes det er kræs 😉 ser lækkert ud! Kh. Birgitte
Birgitte jeg er også alene om den betragtning herhjemme, derfor udnytter jeg veninder på det groveste i den sammenhæng ;-D Heldigvis nyder de min udnyttelse af deres smagsløg. Har du heller ingen der vil spise rejemader med dig? Her arbejder jeg på at lære tøsepigen at spise rejer, og so far ser det projekt ud til at lykkes 😉 Kærlig hilsen RIkke
Jo rejer spiser begge børn med stor glæde. Der ligner de mig 🙂
Hvor fedt at dine børn også spiser rejer med glæde ??
Mums, det ser lækkert ud!
Tunmousse går bare aldrig af mode, hvis man spørger mig! Er også vil med det.
Klapper helt vildt over endnu en tunmousse elsker, det går nemlig aldrig af mode. Heller ikke selvom smør bliver skiftet ud med andre lettere alternativer. Det er seriøst en klassiker, og den er kommet for at blive 🙂
Kærlig hilsen Rikke