Det kommende børnehavebarn gjorde os voldsomt stolte i dag

Børnene har det med at ramme lige i hjerte kulen – det skete også i dag

Det har været en hæsblæsende med skøn fridag, den startede med at vi for 3 dag i denne uge !!!! sov over os, i dag var den 6.57 da jeg strøg ud af sengen og ind under bruseren.

For at være helt ærlig, så er det bare alt for sent! Havde skam også sat alarmen til klokken 6 – havde den bedste intention om, en stille kop kaffe inden resten af familien vågnede.

Den stille kop kaffe blev ikke til noget 😉

Normalt ville vi jo bruge sådan en onsdags fri til at starte stille, men lige i dag havde vi altså et intro møde i børnehaven klokken 8, så vi måtte altså i gang.

Tøsepigen klarede mødet over al forventning, da vi var rundt og se hvad der var lavet af forandringer i huset siden Jeppe forlod stedet i 2015, bestemte hun sig for, at hun ville tilbage til gruppen for de små og lege.

Så det gjorde hun.

Jeg blev godt nok glad og stolt, for selvom hun kan være noget af en skrappe dulle så kan hun altså også være lidt genert.

Hun ved selvfølgelig ikke ret meget om hvad børnehave livet byder på, men hun er klar på udfordringerne og var ikke til at få med hjem igen.

Men lige nu, handler det om at dagpleje tiden skal afsluttes, sidste dag er tirsdag i næste uge, så det kan jo hurtigt komme.

God tirsdag aften

kærligst Rikke

5 Replies to “Det kommende børnehavebarn gjorde os voldsomt stolte i dag”

    1. Stressende morgener er bare de værste, håber virkelig at de lyse morgener snart påvirker mig, så jeg vågner af mig selv 🙂
      kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.