lalleglad og nærmest lykkelig helt almindelig tirsdag

Med fare for at lyde lalleglad, så har det været en fantastisk tirsdag. Nærmest en lykkelig en, selvom den har været helt almindelig…

Det er sådan set ikke fordi der er sket noget ekstra ordinært, det har bare været en helt almindelig tirsdag.

En god morgen, på trods af det er den første efter ferien, en effektiv arbejdsdag, en dejlig eftermiddag med børnene, skøn aften med veninder og god mad, som sluttede med gåtur på stranden.

Dagen har været så skøn og efterladt mig lalleglad og så helt igennem godt tilpas og ikke mindst tilfreds med mit liv – virkelig en skøn følelse.

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg for bare få år siden ville have følt mig helt så lalleglad og taknemmelig over sådan en helt almindelig tirsdag.

Det gør jeg nu, både fordi jeg har sat mig for at nyde de små ting, og at gøre hver dag lidt speciel. Det gør en stor forskel og det forstærker det positive livssyn jeg har.

Kærligst Rikke

 

One Reply to “lalleglad og nærmest lykkelig helt almindelig tirsdag”

  1. Wow! Det lyder da også som en alt igennem fantasisk dag – og lang, alt det du kunne vride ud af en enkelt dag 🙂 Og så formåede du både at nå arbejde, familie, veninder og alenetid. Det er så dejligt med foråret og sommeren nu hvor dagene bliver længere, og det er muligt, at trække dagene ud. Lyder til en dag, som du kan leve på længe…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.