lettelsen breder sig

I går skulle min svigerfar have en operation, ikke en alvorlig en. Alligevel gik vi alle med følelserne ude på tøjet og med hjertet i halsen.

I efteråret blev han nemlig opereret, årsagen var alvorlig, men lægerne regnede ikke med de store komplikationer. Så vi tog det egentlig forholdsvist roligt, bekymrede men alligevel rolige. Men der gik kuk i det, og det endte med, at han måtte igennem adskillige operationer og var indlagt i 21 dage. Nogle dage var han nærmest mere død end levende. Heldigvis drev faren over, og han kom sig. I går skulle det sidste så ordnes.

Det gik strygende og allerede i går aftes valsede han rundt og underholdt sygeplejersker og dem han kendte fra sidste indlæggelse. Hvilken lettelse…!

Nu kan alt så falde tilbage i de vante vaner, og alligevel ikke. For nogle ting ændrer sig altid oven på sådan en oplevelse. Man sætter lidt mere pris på hinanden, udnytter tiden lidt bedre, for vi har jo ikke hinanden for evigt og det minder sådan en oplevelse os om.

Denne gang slap vi heldigvis med skrækken.

4 Replies to “lettelsen breder sig”

  1. Hej Dorte
   Tak for din kommentar, nej det er aldrig rart med operationer eller andre ting som ødelægger trygheden i hverdagen. God dag til dig og dine 🙂
   KH
   Rikke

 1. Godt skrevet. Ja, det er historien. Han smadrede sin tablets, men hvad betyder det. En ny er købt.

  Kh
  FF

  1. Tak for rose og kommentaren. Ja taber man sin tablet, er løbet kørt. Det var ærgerligt, men godt HAN er hjemme i god behold.
   Kh
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.