Lørdag i hyggetøj og med morgenhår men ellers ret produktiv

Lørdag har jeg leget koordinator i forhold til, at få sendt børn og mand ud af døren til de aftaler ,der var i kalenderen for dem og endda fået overblik over de kommende uger i min bullet journal.

Jeg har intet haft i min kalender og derfor har jeg dasket rundt i hyggetøj og med morgenhår, og klaret koordinator jobbet, men ellers har jeg nu været ret produktiv.

Har ordnet husmoderens evige opgave med tøjvask, og min taknemmelighed for min elskede vaskemaskine er som altid høj. Tænk at skulle vaske alt tøj i hånden…

Desuden har jeg også fået lavet min forretningsplan til Hverdagsbalance, jeg har ikke hidtil haft brug for at have den på skrift, men det blev altså lige top aktuelt i løbet af lørdag formiddag.

Så selvom solen bestemt lokkede, var det faktisk dejligt, at sætte i gang med at skrive alle de tanker ned, jeg har om “hvad, hvordan, og ikke mindst hvorfor” der er brug for Hverdagsbalance.

Tingene går lidt hurtigt for tiden og modsat sidste gang det skete, bliver jeg ikke skræmt fra vid og sans denne gang. Tværtimod. Jeg har tænkt mig at tage hele turen denne gang og tage op og nedture som de kommer.

Det er så meget tid til at den drøm leves ud 🙂

Faktisk kan man sige, at det har været en ret skøn lørdag, og det håber jeg også du kan kategorisere din lørdag under.

kærligst Rikke

 

2 Replies to “Lørdag i hyggetøj og med morgenhår men ellers ret produktiv”

  1. Kære Rikke, det er virkelig SÅÅÅ fedt, at du har kastet dig ud i din drøm og gjort virkelighed af den. Uanset om det går langsomt frem eller ej, må du ikke give op. Det må være så dejligt at være på vej, og som i går have fået sat det hele på papir. Sort på hvidt. Fortæl gerne mere på bloggen om hvordan det hele går (hvis altså du har lyst…). Fortsat god søndag!

    1. Tak skal du have, må indrømme at det føles virkelig FEDT 🙂 selvom jeg ikke har lavet ret meget andet end at arbejde i denne weekend, føler jeg det på ingen måde som arbejde. Du har helt ret, det har været rigtig godt at få det hele ned på papir, sort på hvidt dokumenteret hvad det er jeg arbejder på og ikke mindst frem mod. Jeg vil rigtig gerne dele, så det kommer hen af vejen – kan slet ikke lade være 🙂 Også god søndag til dig.
      Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.