Boganmeldelse af bog om lykke

Sponsoreret indlæg. Efter aftale med forlaget, Forfatterskabet, har jeg fået anmeldereksemplar.

Hverdagen er så småt ved at være i gang på normalt blus, selvom juleferien har været virkelig dejlig (og tiltrængt) så er det egentlig også dejligt, at komme i gang med hverdagen igen.

Jeg skriver “egentlig” fordi januar er en virkelig travl måned, både på den private- og arbejdsmæssige front. I virkeligheden mere travl end jeg bryder mig om.

Sådan er det nogen gange, det er okay. Bare det ikke er hver måned.

Boganmeldelse

Mette Odderskov; Lykken er – 500 danskere fortæller om lykke gennem livet.

Lykken er, er den blideste godnat læsning jeg længe har læst. Ukompliceret og fyldt med de ting, som betyder noget i livet.

Alene bogens forside er virkelig skøn, med billedet af jordbær. Det er næsten, så jeg har kunne dufte de sommer modne jordbær.

Bogen er bygget op i afsnit som følger årtierne fra 0-100, altså livet fra vugge til grav. Hvert årti startes med en lille opsummering af, hvad man kan forvente af livet i den pågældende aldersgruppe. Dette efterfølges af en portion dejlige citater om lykke. Hvert årti rundes af reflektion fra den 92-årige Ella Søndergaard, som deler erindringer fra hendes liv.

Bogens størrelse er helt perfekt, når man som jeg godt kan lide at holde en bog i hånden. Den har nemlig almindelig bog størrelse. Den er på 176 sider, da bogen er en citatbog, er den hurtigt læst. Desuden indeholder den dejlige billeder af øjeblikke med lykke.

Lykkebogen er en rigtig fin bog til at minde en om den simple hverdagslykke, som alt for let bliver væk i hverdagens hamsterhjul.

Bogen kommer til at få en fast plads i min bog kurv ved sengen. Så jeg hver aften kan fylde hovedet med en portion lykke, inden jeg skal sove.

Jeg giver bogen 5 stjerner ud af 5. For den samlede læseoplevelse.

kærligst, Rikke3 Replies to “Boganmeldelse af bog om lykke”

  1. Jeg giver dig ret i, at forsiden er virkelig skøn. Med et blink er jeg tilbage i min barndom, hvor jeg hver sommer tilbragte 4 uger af sommerferien hos min mormor. Et af mine allerbedste minder fra dengang er vores ture ud på de varme sommerdage og plukke jordbær. Et skønt minde af en lykkelig tid med min elskede mormor ⭐️❤️🌞🍓

    1. Hvor lyder det bare som et dejligt minde Pia, elsker når så gode minder bliver bragt til live <3
      kærligt Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.