Madorgasme

For noget tid siden, fik min mand og jeg mulighed for en kærestedag, selvfølgelig sammen med tøsepigen. Vi bestemte os for en tur til Flensborg, her tager vi ofte til, både for at handle billigt, men også fordi vi bare er vilde med byen. Restauranterne, Caféerne , deres butikker og den tyske mentalitet passer os særdeles godt. Så vi så virkelig frem til lidt kærestetid.

Efter vi havde handlet og oset rundt,  blev vi enige om, at vi trængte til en kop kaffe, da vi var endt på en isbar, skulle vi selvfølgelig prøve udvalget af de særdeles lækre is. Jeg valgte 2 kugler Raffaellois.

Allerede, da jeg tog den første mundfuld, blev jeg klar over, at det var en smagsoplevelse, der rakte meget længere end til smagsløgene. Smagen af kokos og flødeis eksploderede i min mund og var virkelig helt fantastisk. Måske var det et sammentræf af, at Michael sad og blinkede lidt til mig (med de fantastiske blå øjne, som stadig kan få mig i knæ efter 8 år) i mens han nussede min hånd, tøsepigen lå ved siden af mig på guldsofaen og sov, kærligheden og stemningen var helt perfekt. Måske var de alle de faktorer der udgjorde madorgasmen, jeg ved det ikke. Men der var tale om en sand madorgasme i min mund og det var simpelthen helt fantastisk.

Har du prøvet at få en madorgasme?