madplan

Den første sommermåned er i fuld gang, derfor skal der skrues helt op for alle det dejlige danske frugt og grønt, som melder sig på banen.

Mandag:  Pastasalat med kylling, grillet peber og tomat, frisk basilikum – så øjnene får lidt grønt 😉

Tirsdag: Det har været lidt sløvt med fisken de sidste par uger, så i dag står den på fiskefrikadeller med krydderurtedressing og nye kartofler

Onsdag: hakkebøf med feta, en salat med oliven og nye kartofler vendt i olie og krydderurter.

Torsdag: Risotto med mascarpone og ærter (opskrift fra bogen “Vild med vegetar” af Louisa Lorang.

Fredag: For mig er den ultimative fødselsdagsmenu grydestegt kylling fyldt med persille, nye kartofler, skilt sauce og hjemmelavet agurkesalat – så det skal vi have. Det ville være helt fantastisk, hvis vi også kunne få en portion danske jordbær til desserten.

Lørdag: BTN Menuen er ikke helt på plads endnu, der er mange ting oppe at vende. Men tror, at det ender ud med både en forret, hovedret og dessert – og selvfølgelig noget lækkert til kaffen. Det hele kommer an på hvordan tøsepigens helbred arter sig og om junivejret viser sig fra sin bedste side 🙂

Søndag: Nudelsalat med det vi lige har i køleskabet

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.