Den første sommermåned er i fuld gang, derfor skal der skrues helt op for alle det dejlige danske frugt og grønt, som melder sig på banen.
Mandag: Pastasalat med kylling, grillet peber og tomat, frisk basilikum – så øjnene får lidt grønt 😉
Tirsdag: Det har været lidt sløvt med fisken de sidste par uger, så i dag står den på fiskefrikadeller med krydderurtedressing og nye kartofler
Onsdag: hakkebøf med feta, en salat med oliven og nye kartofler vendt i olie og krydderurter.
Torsdag: Risotto med mascarpone og ærter (opskrift fra bogen “Vild med vegetar” af Louisa Lorang.
Fredag: For mig er den ultimative fødselsdagsmenu grydestegt kylling fyldt med persille, nye kartofler, skilt sauce og hjemmelavet agurkesalat – så det skal vi have. Det ville være helt fantastisk, hvis vi også kunne få en portion danske jordbær til desserten.
Lørdag: BTN Menuen er ikke helt på plads endnu, der er mange ting oppe at vende. Men tror, at det ender ud med både en forret, hovedret og dessert – og selvfølgelig noget lækkert til kaffen. Det hele kommer an på hvordan tøsepigens helbred arter sig og om junivejret viser sig fra sin bedste side 🙂
Søndag: Nudelsalat med det vi lige har i køleskabet