Madplan

Pinsen synger på allersidste vers, så her kommer vores madplan for ugen der venter forude.

Mandag: Mørbrad med nye kartofler (mums) salat af rød spidskål med ærter og broccoli, med en marinade af olivenolie, honning, salt og peber.

Tirsdag: Rester både af mørbrad og suppleret af lidt fra fryseren. Da jeg hader madspil, fryser jeg alle rester. Det giver rester hvor der kun er nok til 1 person, måske pjattet at bruge fryseplads på, men madspil er bare slet ikke noget jeg går ind for. Synes faktisk også det er lidt hyggeligt, at man kan forkæle lidt med ynglings mad til mere end 1. Det er da hverdags forkælelse 😉

Onsdag: Tun i fad med pasta og grønt (inspireret af opskrift i bogen “Lækre middagsretter – nemme og enkle retter til hverdag og fest” af Christine Last

Torsdag:  rugbrødsmadder med æg, nye kartofler, makrel og hytteost. Pyntet med en masse purløg.

Fredag: et godt stykke kød med lækker salat og nye kartofler

Lørdag: På besøg hele dagen

Søndag: pølser på grillen – gerne en ostepølse som er min sommer ynglings pølse, kartoffelsalat og grillede hele majs.

 

2 Replies to “Madplan”

  1. Jeg hader også madspild og jeg fryser stort set alt. Så holder vi en restedag engang imellem. Håber også snart det bliver grill-vejr 🙂 kh. Birgitte

    1. Er glad for jeg ikke er den eneste der fryser selv enkelt mands rester 🙂 min mand synes nogen gange at jeg er lidt i overkanten, når resterne tager overhånd i fryseren – så det gælder om, at resterne er jævnligt på madplanen 😉
      Glæder mig virkelig sådan til at vejret gør det muligt, at lave et bål, så vi kan lave bålmad. På søndag blæser vi på, om vejret er til at spise ude, vi griller også må vi spise inde. Men ude spisning er nu bedst når der grilles 🙂
      Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.