Velkommen Maj – mine intentioner

Kom maj du søde milde“… Når jeg tænker på maj, er det disse sang strofer, som kommer først til mig.

Det er vel ikke helt tilfældigt, at lige netop sangen kom til mig som det første, i disse tider hvor vi synger sammen på DR tv.

Selvom det er hver for sig, og bag skærmen er det virkelig hyggeligt.

Hvad bringer maj?

Her den 3. maj mens jeg skriver dette, er det en milepæl for os herhjemme, at Statsministeren i løbet af den kommende uge, igen stiller op til pressemøde.

For at løfte sløret for, hvad fase 2 af genåbningen af Danmark indeholder.

Maj er også en fremragende have måned, og jeg glæder mig til at sysle rundt – og ikke mindst nyde at se hvordan alting spirer frem.

Mit elskede pæon bed tager i den grad fart i de her dage. Selvom det først er i juni de springer ud, så glæder jeg mig allerede nu til et gensyn med de smukke blomster.

Lige nu blomstrer æbletræet og det er også en fryd for øjet. Jeg håber der kommer en masse dejlige æbler på træet, som efterhånden er 3 år gammelt.

Mine maj intentioner

Jeg øver mig stadig i nydelse. For at være helt ærligt, er det virkelig svært. I mit barndomshjem har jeg ofte hørt sætningen “du skal yde før du kan nyde” og det er okay.

Den sætning har jeg ikke noget i mod. Jeg kan bare mærke, at jeg har brug for at øve mig voldsomt i, at det er okay, at starte dagen stille inden jeg tænder for min arbejds pc og forvandler spisebordet til mit kontorbord.

De dage jeg lige tager 10 minutter til mig selv, når Michael og børnene er kørt til skolen, de er bare så meget bedre.

Så jeg fortsætter med at udforske nydelse.

De gode aftaler

De gode aftaler er stadig på corona stand by, som alle andre ser jeg naturligvis frem til at dagene bliver almindelige. Hvad så end det er, efter corona.

I mens nyder jeg hver dag, at lave en lækker frokost til min mand og jeg. Teenageren laver selv, da han så kan indtage en del flere kulhydrater end jeg serverer 😉 og jeg vender så det blinde øje til, når vi sidder og spiser 😀

Frokosten er en virkelig hyggelig stund, som jeg sætter stor pris på.

Jeg fortsætter med at have en god aftale med mig selv hver dag, for det falder så godt i tråd med min maj intention, om at øve mig i at nyde.

Rigtig god maj måned.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.