Maj to do

Også April kom og gik i et tempo som næsten har kunnet tage pusten fra os. April har været fuld af gode og skønne oplevelser, som det kan ses på de udvalgte April billeder.

Jeg fik ikke opfyldt alle ønskerne på to do for April, men jeg er virkelig godt tilfreds med dem, som blev opfyldt. Et af ønskerne var at have en kærestedag med Michael, hvor vi tog i biograf og så 9. April – egentlig var det jo meget sjovt, da vi netop mødte hinanden den 9. april 2006 🙂 Det blev dog til, at vi i stedet, hyggede os over en middag herhjemme en ganske almindelig lørdag aften, hvor børnene var puttede og sov skønt. Det gav os tid til at nyde maden, hinanden og at snakke i ro og mag. Det var dejligt 🙂 og vi vil helt sikkert satse på mere kærestetid på den måde.

 

April billeder

 

MAJ TO DO

– Jeg skal have fokus på, at komme regelmæssigt i motionscenteret, så min plan er, at jeg vil af sted 2 gange i ugen. Det burde være overkommeligt og sammen med gå- og cykelture en rigtig god kombination.

– Hjemmespaen er ikke opfyldt endnu, så den skal på igen. Det må jo altså lykkes på et tidspunkt 😉

– Udforske mad som vi ikke plejer at spise. Så børnene (og vi) får smagsindtryk fra andre krydderier og konsistenser end vi er vant til.

– Være opmærksom på alene tid med hvert enkelt barn.

 

4 Replies to “Maj to do”

    1. Kærestetid er fantastisk 🙂 Faktisk synes jeg tit man kommer ind i en rytme hvor man får mange af de samme retter, derfor laver jeg en madplan, så er det nemmere at få nye retter på menuen. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.