For mange bolde i luften

I kender det sikkert, det med at have for mange bolde i luften, fordi der hele tiden tænkes over nye idéer eller gamle udvikles. Læs her hvordan jeg har det, og giv gerne dit besyv med i kommentarfeltet.

Kender i det med at have mange bolde i luften, måske ikke hele tiden – men næsten?

Jeg er sådan en type, selv om jeg ikke føler det sådan.

Kan dog godt høre på mine veninder at de ikke drømmer idéer, tænker idéer, taler idéer og skrive idéer…

Faktisk bliver jeg nærmest alligevel overrasket, når andre kalder mig innovativ og handlende, for ved faktisk ikke hvad de mener!

Synes egentlig ikke jeg nytænker og handler mere end andre. Også alligevel er der måske noget om snakken.

Jeg har en frygtelig masse planer og idéer med bloggen her.

Så er der lige Hverdagsbalance, og drømmene omkring det at være selvstændig, som jeg også arbejder temmelig kraftigt på. Der er de mennesker jeg møder gennem Hverdagsbalance, de kommer ind under huden fordi snakkende er meget personlig, på den måde at jeg bliver indviet i mange personlige glæder og tragedier for mine klienter. Hvilket jeg elsker.

Ud over at være en kvinde der gerne vil opnå noget i form af det jeg laver, så er jeg også en mor og hustru der vægter familien særdeles højt, ikke bare familien, men også de mennesker som ellers har en særlig plads i mit/Michaels eller børnenes liv.

Der er også de ting jeg prioriterer at gøre kun for min egen skyld. Den tid jeg kalder oasetid. Den er så enorm vigtig for mig. Det er nemlig der jeg lader op, giver mig selv omtanke og egenkærlighed. Det er tid hvor jeg lukker helt ned for idéer og handling, men bare er lige der i det jeg nu har valgt at gøre for mig selv.

Jeg synes faktisk at jeg er ret god til at holde en naturlig balance i drømme, idéer, handling og pligter, selvom jeg blankt indrømmer at det er balancegang der kræver meget jonglering og ærlighed overfor mig selv.

For tiden med 3 børn + delebarn, 25 timers job + timerne jeg har i Hverdagsbalance + pligter med mere, kan altså hurtigt få ben at gå på, i kender det helt sikkert!

Men lige i dag, er jeg simpelthen så træt og måske en smule utålmodig over at ting tager tid, så prøver at overbevise mig selv om, at rejsen til et ferieparadis kan være lige så god som selve ferien 😉

I morgen er det under alle omstændigheder sådan, at jeg starter dagen ud med at have 2 prøvekaniner, i forhold til forrige weekends kursus, så er der en kostvejledning. Selvom jeg er helt vildt træt lige nu, så glæder jeg mig helt vildt.

Men for en stund, vil jeg lægge pc, glemme alt om vasketøj, strategier og udvikling til fordel for ro. I morgen tager jeg så fat på at handle igen.

jeres tirsdag aften også blive fyldt med ro 🙂

Kærligst Rikke

4 Replies to “For mange bolde i luften”

 1. Håber det gik godt med klienterne 🙂 jeg synes meget, det er i perioder – det med at have for mange bolde i luften. Lige nu er det sådan, men jeg håber det tager lidt af i løbet af foråret. Kh. Birgitte

  1. Det gik simpelthen helt perfekt med klienterne og jeg kom i mål med alt det jeg havde på programmet, faktisk fik jeg så meget energi af de behandlinger jeg gav, at jeg fik lavet en masse praktisk. Som jeg slet ikke havde drømt om torsdag aften, da jeg ærlig talt var noget træt 🙂 Håber du husker at passe på dig selv her i foråret, hvor du har en presset kalender kære Birgitte 🙂
   Kærlig hilsen Rikke

 2. Jo, jeg kan sagtens følge dig med de mange bolde! Og jeg kæmper med mange tanker og idéer – har enormt mange projekter – store og små – både privat, på arbejdet, på bloggen, med familie og venner og for mig selv som slås om plads i mit hoved! Det er værst om natten, for der tænker jeg klarest. Der popper alle idéer op og det er så svært at stoppe dem, da motivationen er på top. Jeg kan ligge i timer og få den ene gode idé efter den anden. Problemet er bare, at jeg er alt for træt for at gennemføre noget som helst den følgende dag 😉 Jeg ønsker, at jeg kunne få lidt mere struktur på alt det jeg går rundt og sysler med, jeg laver noter og skriver lister, men mangler den sidste disciplin: struktur. Du må gerne sige til, hvis du har en god løsning på dette <3

  1. Det er så velkendt, at natten nærer de gode idéer. Nattens ro er bare fantastisk, eller gåture, kender du også det? Nogen gange kan jeg tage mig selv i, pludselig at være et helt andet sted, end jeg lige troede, fordi en idé virkelig har arbejdet i hovedet på mig, og jeg bare har sat det ene ben foran det andet, uden at bemærke omgivelserne. Godt jeg mest går ture i skov og på markveje 😉
   Strukturen har jeg også arbejdet en del med, netop fordi mit hoved blev et ocean af idéer. For mig har det virket at bruge min bullet journal til at samle idéerne, men nu du spørger, kan jeg godt se, at jeg faktisk har gjort meget mere end det. Må lige prøve at samle det til et helt indlæg 🙂
   kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.