manglende søvn, baby og tænder

Hvilken morgen!

Vi vågnede alt for sent. Det skaber altså en vis kaos i sig selv. Men når man vågner og hele ens krop er påvirket af manglende søvn, er det faktisk nærmest en umulighed, at få den kickstart, som er nødvendig, når man vælger at snooze gud ved hvor mange gange.

Faktisk, vil jeg sige, at jeg føler mig sat tilbage til April, hvor tøsepigen var nyfødt, og jeg om morgenen vågnede med brysterne (og mælk) ud over det hele.  Jeg ved simpelthen ikke, hvad hun har gang i om natten, men hun er irriteret og skælder ud. Efter hun er kommet til at sove i juniorsengen, har den fået en del skældud, men det er hun ved at være ovre. Så mit bedste bud på den manglende søvn og nattesurheden, må være, at der er en lille tand på vej. Uanset hvad det er, håber jeg det snart er ovre, så vi kan få sovet 🙂

 

 

 

One Reply to “manglende søvn, baby og tænder”

  1. Pingback: F E R I E

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.