Med kærlig hilsen til fremmede – også alligevel ikke helt fremmede

Jeg kender ingen personligt i Blogland, alligevel afslutter jeg altid en kommentar med KH Rikke eller Kærlig hilsen Rikke. Det er måske lidt overvældende.

På den anden side virkede det bare helt forkert for mig, bare at afslutte en kommentar med ingenting eller Rikke.

Selvom jeg ikke kender en eneste blogger for real, så er man altså med i temmelig mange oplevelser, tanker, følelser og begivenheder som læser af en blog.

Når jeg ikke har læst blogge eller selv blogget i nogle dage, opstår der et savn, både til at udtrykke mig via bloggen, fordybe mig i tanker, oplevelser eller idéer, men også det at læse med hvordan det går med jer andre, læse tanker, oplevelser og om jeres liv.

Derfor kan jeg ikke afslutte med andet end med “kærlig hilsen” for jeg sender virkelig kærlige hilsener når jeg skriver en kommentar. Måske er det så overvældende for modtageren hvis det er en ny blog jeg besøger, og vedkommende ikke “kender” min blog og jeg. Jeg ved det ikke, det betyder faktisk heller ikke det store for mig, for jeg vil absolut gerne sende kærlige tanker ud til folk, også selv om de føler sig overvældede af de store ord 🙂

I virkeligheden falder det jo i god tråd med navnet Rosetid, for det er jo ikke bare havens roser jeg synes er smukke, men bestemt også ros mellem mennesker, kendte som ukendte for en selv. Så jeg forsætter min kærlige hilsen i kommentarfeltet.

kærlig hilsen indlæg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.