mennesker i Cyper Space og det at blogge

Jeg har blogget siden september 2014, og selvom det kræver tid og man tænker en del over bloggens udvikling, så synes jeg virkelig det giver helt vildt meget tilbage.

Der er selvfølgelig det med, at det rent faktisk er rart, at tage sig tid til at fordybe sig lidt, i nogle af alle de små og store ting, som sker i løbet af en dag. Det får ligesom glæden ved det hele, til at fæstne sig lidt dybere, på en eller anden måde.

I min omgangskreds er der ikke andre bloggere, men et par stykker som læser blogs ind i mellem. Jeg har vist også fået omvendt et par til at følge med her på bloggen, og det er rart. Selvom i ikke skriver kommentarer, så bliver jeg altså lidt stolt over at i vil følge med 🙂 Stolthed er generelt hvad der summer gennem kroppen, når bloggen bliver besøgt og besøgstallet stiger stødt. Tak skal i have alle sammen, jeg er virkelig glad for, at i har lyst til at følge med.

Ind fra højre kommer det ret uventede aspekt for mig, nemlig de mennesker som man “møder” i blogland, de sætter et eller andet aftryk og når tidspres har gjort, at det har været lidt håbløst at få læst indlæg på de blogge jeg følger, er jeg altid lidt spændt på, om det nu går dem godt i livet og på bloggen.

Hvad har overrasket jer her i blogland?

 

2 Replies to “mennesker i Cyper Space og det at blogge”

  1. Jeg bliver også altid glad for at nogle vil læse med og ligesom dig er jeg også super glad for de bekendtskaber jeg har gjort mig her i blogland. Så tror jeg også, at jeg er blevet overrasket over, hvor glad jeg er for at blogge – det er virkelig en fantastisk ting at gøre for sig selv. Rigtig god dag, søde Rikke. KH Dorte

    1. Godt at høre du har de samme oplevelser med blogland 🙂 er helt enig med dig, at blogge er virkelig en god timeout at give sig selv. God dag til dig Dorte. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.