Min egen lille ønskeliste

Stærkt inspireret af den bog jeg netop har læst og anmeldt her fik jeg lyst til at lave en lille ønskeliste til hvis jeg vandt i Lotto (det er nu i sig selv en umulighed, da jeg aldrig spiller) men derfor er ønskelisten nu alligevel sjov tankespind. Sikkert også fordi jeg gør rent og vasker de uendelige bunker af vasketøj 😉

Ønskelisten hvis jeg nu skulle vinde i Lotto

– betale gæld ud (okay virkelig fornuftigt ønske, men altså man er vel vestjyde)

– sende en kæmpe buket silkepæoner til de mennesker jeg holder af.

– købe et sommerhus. Sådan et lille hyggeligt et, som er tæt på naturen. Hvor man kan passe sig selv og bare hygge. Som vi lige så stille og roligt kunne gå og male og lave lidt om, så det ville blive helt perfekt i vores øjne.

– bestille et krydstogt til middelhavet.

Hvad kunne du tænke dig at gøre hvis du vandt en kæmpe sum i Lotto?

 

 

4 Replies to “Min egen lille ønskeliste”

 1. Jeg ville sige mit job op og tage familien med på en lang rejse, afprøve forskellige projekter, købe et fransk sommerresidens og tage min søster med på shoppetur i New York

  1. Hvor lyder det helt igennem godt Dorte, sidder og krydser fingre for du spiller og en dag vinder. Kh Rikke

 2. Mine ønsker er måske lidt mere ordinære?
  – en rejse til Australien med familien
  – en større lejlighed med rengøringshjælp
  – en vaskemaskine og tørretumbler
  – en Mulberry taske
  🙂 god weekend. Kh. Birgitte

  1. Absolut spændende ting, kunne også sagtens fristes af Australien og en Mulberry taske 😉 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.