Min mand og de sociale medier

Lad mig bare sige det, som det er, min mand er ikke nogen superbruger af de sociale medier, så er det ligesom slået fast 😉

Lad mig dokumentere min påstand.

Jeg var inde på Instagram og se hvad der var sket. En af dem jeg følger, havde lagt en video på. Da min kære mand står lige ved siden af mig, synes jeg han skal se med, han ser videoen og siger “er det på det der Nitter” 😀

Må indrømme jeg grinte lidt – han mente jo selvfølgelig Twitter, og jeg kunne jo så oplyse ham om, at det var på Instagram han havde set en video 🙂 Tror egentlig ikke, at han sådan lige er helt med på forskellen på det der “Nitter” og IG – men det interesserer ham heller ikke det fjerneste. Men derfor kan jeg jo godt more mig over hans manglende viden.

For god ordens skyld må jeg hellere skrive, at han kender til dette blogindlæg, så det er ikke ren mobning, jeg har gang i 😉

Hvis du skulle have lyst til at se med, er der billeder af min hverdag på IG @Rikke_rosetid

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.