min vægt og jeg

Kender i det med at få ny vægt?

Vi købte en ny for ikke så længe siden. Det var ikke én af de der helt ustyrlige succes oplevelser. For den vejede mig altså 6 kilo tungere end den gamle. Det var rent ud sagt nedtur 🙁  i stor stil.

Da den var færdig med at oplyse mig om, hvad jeg vejer. Fortsatte den straks med at oplyse mig om, hvad mine knogler og muskler vejer, ikke nok med det, så kunne den også lige oplyse hvor mange % af min vægt der er vand. Jo jo, der er ikke grænser for hvad den kunne måle. Som om det ikke var udfordrende nok, at få oplyst alle de fakta, så tilbyder vægten også at gemme alle data. Som om, man ikke kan huske sin vægt!? Hvis ikke man kan det, skal man simpelthen have en medalje i fortrængning 😉

Jeg kan godt se, et vist konkurrence element i de tal, men helt ærligt, så har jeg lidt svært ved at få skudt konkurrencen igang 😀