når drømme skal virkeliggøres

Vi drømmer vel alle om noget andet, noget vi forventer er bedre. Drømmene forandrer sig, udfra hvor vi er i vores liv. Nogle tidspunkter, skal drømmene kun indrettes efter en selv, på andre tidspunkter, skal de indrettes efter mand, børn, job og de forpligtelser der følger med, at være dér i sit liv.

Men uanset hvor vi er og i hvor stor grad vi er forpligtede, så kræver det, at vi tør kaste os ud i det frie fald.

For mit eget vedkommende, er det frie fald til tider virkelig forbundet med store spekulationer, mavepine og en vis anspændthed.  Der er den økonomiske del, min nattesøvn er helt spoleret, hvis jeg føler økonomisk usikkerhed. Men der er også hende den pæne pige, som jeg kalder hende. Der sider inde i mig, og kommer med grimme tanker som; er din idé god nok, har du viden nok, hvad nu hvis du falder på røven og må opgive. Sådan kunne jeg fortsætte, nærmest i det uendelige. Men det handler vel om, at jeg er bange for fiasko, for ikke at slå til i forhold til mine egne forventninger. For det er mine egne forventninger, der er de værste.

Det er voldsomt udmatteene, for der går uendeligt mange kræfter med disse tanker. Kræfter og energi, som kunne bruges langt bedre og meget mere positivt. Selvom jeg er virkelig fast besluttet på, at give slip på den pæne pige. Så er det altså en kamp! Men kamp jeg vinder.

Har det faktisk sådan, at jeg er gået død i et liv som “kun” er ok. Jeg vil have et liv fyldt med oplevelser, energi, livsglæde og succes. Med de ønsker for fremtiden, vil der jo også komme nedture og skuffelser. De elementer vil vel altid være der, også sammen med den pæne pige, men der er andre nedture og skuffelser.  Det jeg hele livet vel har danset udenom, er risikoen for “fare” for at blive såret og for at sætte noget på spil. Så jeg skal turde, at gamble med risikoen.

Nu hvor jeg har budt “risiko” op til dans, så gælder det om, at finde den gyldne middelvej, hvor det frie fald tages, men i en sådan grad, at det bliver med den rette grad af risiko. Det bliver klart de næste måneders allerstørste udfordring.

 

blomst på æbletræ

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.