Når ting udvikler sig

I december og januar gik tingene rigtig stærkt herhjemme, på den der gode måde, hvor man hopper rundt af glæde og spænding over alle de gode ting, der er ved at flaske sig.

Det så nemlig meget ud til, at vi skulle starte den webshop, som vi i flere år har gået og snakket om. Der var møder med kommende leverandører og den webmaster, der skulle hjælpe os i gang, med at få skabt et ordentligt udgangspunk.

Der var rigtig travlt og vi blev klar over, at det var med at få tøsepigen i dagpleje, så det blev nemmere, at få nogle ting fra hånden, og jeg så kunne være ordentligt sammen med hende, når hun var hjemme fra dagplejen. Hun fik en plads og vi var endda så heldige, at få den samme, som har passet drengene, og som vi er så glade for.

Alt artede sig helt perfekt, indtil den nat, hvor det var umuligt for mig at sove, det var det også natten efter og de 3 efterfølgende. I mens jeg lå der og vendte og drejede mig og bare blev mere og mere vågen i mørket, spekulerede jeg på hvordan jeg nogensinde skulle være den mor, mine børn har brug for. Og jeg har brug for at være for dem!

Med arbejde som skolesekretær,webshop der var tæt på at blive sparket i gang, en mand der arbejder skæve tider og alt det andet, man som familie bruger tid på, kunne jeg pludselig ikke se mig selv leve og trives i det.

Måtte hive i bremsen, også selvom det betød, at drømmen om at starte en webshop måtte udskydes. Det endte jo så også med, at jeg fik mærket så meget efter, hvor jeg var på vej hen, at det blev meget tydeligt, at jeg måtte sige mit job op på skolerne.

Så blev der stille, helt stille og jeg kunne sove igen.

Den nye plan for familien og mit arbejdsliv er, at jeg når den sidste orlov på tøsepigen er færdig, tager det orlov jeg har gemt på drengene. Det vil give os en rolig sommer, og roen den gavner os alle. Lige fra tøsepigen til Michael.

Det kunne umiddelbart virke som et enormt kompromis for mig, men jeg ser det som en kæmpe mulighed for, at  give børnene og vores ægteskab lige den nærhed, som har gjort så godt i mens jeg har været hjemme med tøsen.

 

2 Replies to “Når ting udvikler sig”

  1. Kender det så godt – lige nu har jeg også brug for ro i min hverdag – god beslutning I har truffet og spændende med jeres webshop – det kender jeg jo en del til 😉

    1. Det må man sige du gør, også delen med ro og beslutningen om at skabe det, har du jo helt inde på livet 😉 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.