November

Så blev det November, og der skrues for alvor op for den indendørs hygge med tæpper, stearinlys og varme drikke. Måske endda med en serie, eller en film på skærmen og ham eller hende du elsker, lige ved siden af dig.

Som du sikkert allerede har regnet ud, så handler november i høj grad om for mig, at rykke sammen og hygge med familie og venner. Komme lidt ned i gear, smøre sig ind i dejlige cremer, lave simremad (her er det Michael der står for den) så man i mange timer inden måltidet, kan nyde duften af, der langsomt spreder sig i huset.

November er også en optakt til den travle december, med gaveindkøb og arrangementer – selvom den er helt vildt mørk, så kan man næsten ikke andet end at glæde sig.

Der er jo også Mortens aften, hvor traditionen foreskriver, at vi spiser and. For mig er Mortens aften helt klart en forsmag på julens mad, og jeg ser altid frem til denne dag i lang tid. I år er ingen undtagelse. Men maden bliver nok ikke helt traditionel, for vi snakker nemlig lidt om, enten at nøjes med andebryster eller bliver vilde og lave en kyllingesteg. Men den snak er vi ikke færdige med endnu.

Selvom November ikke hører til blandt mine ynglingsmåneder, så tror jeg, at den bliver god. Rigtig god november til dig 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.