Velkommen November – mine intentioner for måneden

November er i gang og det er dermed tid for månedens intentioner, efter en lille pause, hvor jeg har dedikeret mig til flytningen.

Vi er efterhånden så godt på plads, at jeg kan overse tid til at skrive her igen, og det glæder mig. Blandt andet fordi vores nye kontor er fuld af lys fra hele 3 vinduer. Ikke nok med det, så er kontoret også sådan indrettet, at det mest af alt har funktion af multirum.

Det betyder at der er plads til selskab, vel at mærke uden vi sidder lårene af hinanden. Så i mens jeg skriver, kan tøsepigen sidde og tegne, male, lave perler, puslespil eller hvad hun har lyst til.

Det er helt genialt, og lige hvad vi har ønsket os i mange år.

Hvad bringer november

Ud over, at vi hver dag finder os mere og mere til rette i huset, så håber jeg, at vi kan begynde, at udforske hvor de gode gåturs ruter er. For dét har der helt ærligt ikke været meget frirum til.

Der er forskellige aftaler i kalenderen, som jeg glæder mig til. De er selvfølgelig alle arrangeret sådan, at der tages hensyn til Covid-19.

Jeg har også dejlige planer om, at finde bageudstyret frem og bage. Ja i det hele taget lave en masse slow food, og mad som er kælet for.

Mine intentioner for november

Kort og godt mærker jeg, at det er vigtigt at lande i alt det nye. Sådan rigtigt lade det hele synke ind under huden.

Gensynet med min bogreol og alle bøgerne har virkelig fået min læselyst helt i top. Nu har jeg også ro i hovedet til læsningen igen, måske har du læst min seneste boganmeldelse her?

Formålet med mine intentioner

Formålet med disse indlæg er, at holde mit fokus på den eller de intentioner jeg sætter.

I virkeligheden kan det ved første øjekast godt virke til at være en “kasse agtig” måde at leve på. Grunden til jeg holder fast i at sætte mine intentioner er, at jeg let mister fodfæste i en travl hverdag.

Går der hverdag og travlhed i den, så glemmer jeg alt om det, der er godt for mig. Det har jeg selv sagt ikke lyst til.

Jeg har accepteret, min flyvske personlighed, fordi den giver mig helt vildt meget energi. Det betyder dog ikke, at jeg bare overgiver mig. Intentionerne er med til at skabe den ro inde i mig, som er den direkte modsætning til alt det flyvske.

Den indre ro er på en eller anden underfundig måde, netop det der får det hele til at gå op i en højere enhed.

2 Replies to “Velkommen November – mine intentioner for måneden”

    1. Ja det er bare lækkert 🙂 jeg kniber mig selv i armen. Rigtig god november til dig også, det der er tilbage.
      Kærlig hilsen
      Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.