Nydelsesfuld weekend

Nydelse har virkelig været en stor del af weekenden. Men det ender lidt brat, da jeg her til aften testede et af børnene positiv for corona ved en hjemmetest. Jeg aner ikke hvad jeg skal tænke om Michael og corona fare. Så prøver lige at trække vejret og samle tankerne.

 

Det bedste først

Fredag var helt ualmindelig god. Michael havde en tid ved en fodterapeut. Hun er en kvik dame, for inden hun gik i gang med at ordne Micael’s fødder, havde hun lavet fodbad og kaffe til mig.

Det ramte lige i hjertet.

Michael får enormt meget glæde ud af at lave aftensmad. Jeg er ærlig talt ikke vild med aftensmad, så jeg nyder når han kan lave den. I fredags havde han energi til at kæle for maden, og det var altså nydelse på et højt plan. 

Lørdag var børnene og jeg hos mine forældre nogle timer. Det var godt. Der blev badet i udendørs spa, spillet kort og hygget. 

Det var 5 timers nydelse, både til børnene og undertegnede. Forhåbentlig også mine forældre 🙂

I dag, søndag, har jeg nydt dagen med lidt praktiske opgaver. Som sortering af plastik skabet, kender du ikke det der køkkenskab, som bare altid er et stort kaos af plastikting. Jeg har gået fra og til en bog jeg er ved at læse.

Bogen er god, så det er ikke på grund af den, jeg må tage det i etaper med at læse. Men fordi jeg simpelthen ikke kan læse ret meget af gangen. Tror det må være en sidegevinst til at være pårørende.

Jeg har også fået indkøbt nye grønne planter til blandt andet stuen. Det er bare blevet rigtig godt. 

Michael mener, at specielt underste plan i vores hus, minder meget om sygdom. Jeg giver ham ret, så prøver at friske det lidt op.

Hjemmetest

Sidst på eftermiddagen, blev det tid til at hjemmeteste, så børnene er ny testede til skolen i morgen.

Desværre var en af børnenes test, positiv. Jeg tænkte, at det måtte være en testfejl. Så tog en ny og en mere – alle 3 var positive.

Præcis, som når man tager en graviditetstest er resultatet uvirkeligt. Men der følger ikke glæde og forventning med en positiv corona test. 

Jeg røg lige fra nydelse, til frygt og kaos på 5 sekunder.

For hvordan passer vi på Michael? Kan han overhovedet komme til Vejle og få kemo på onsdag? Hvad med undervisningen af børnene, nu de skal være hjemme? og sådan fortsatte tankerækken.

I skrivende stund, har jeg ikke svar på ret mange af mine spørgsmål. Men vi suser til Kolding i morgen og får en hurtigtest, også må vi se, om den også er positiv for corona.

Nydelse

Jeg prøver virkelig at holde mig til at være i tilstanden af nydelse. Det går ikke for godt. En hovedpine lurer. Nervesystemet, som i forvejen er i højt alarmberedskab, ja det arbejder nu endnu mere hastigt.

Sidder her og siger til mig selv, at det går. At vi kommer igennem dette også. Men helt ærligt, jeg er træt og udmattet over, at der hele tiden kommer nye faresituationer.

Corona note

Jeg er på ingen måde, ude på, at starte en corona debat op. Min mening er ret tydelig, og den har jeg skrevet om her

Dog mest ud fra et vaccinations syn. Uanset, tænker jeg, at der skal være plads til os alle, og øvelsen er at respektere hinanden. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.