Nye tider og status på bloggen

Efter 15 dage med de små ting fra dagen, trænger vi til en pause her på Rosetid.

Det har været ganske sundt, at forholde sig til hver dag på den måde. Jeg er absolut blevet mere opmærksom på, hvor stor betydning de små ting har, i det samlede billede af dagen. En lille positiv oplevelse, kan faktisk ændre resten af dagen – er det ikke fantastisk at tænke på ? 🙂

Men når det er sagt, så tager det ganske lang tid, at skrive de små ting, i forhold til det som kommer ud af det. I realiteten er det jo et lidt ligegyldigt indlæg, og jeg savner de rigtige, de dybe indlæg. Derfor vil jeg hellere bruge tid på dem, det optimale ville selvfølgelig være, at valget ikke skulle tages – sådan er det virkeligheden bare ikke. Faktisk synes jeg TID er en mangelvare de her uger. Synes jeg driver rovdrift på dagene, for at få det ypperste ud af dem… Når jeg sidder her og halvsover i sofaen med en kop halv kold kaffe, så er jeg godt nok brugt – og heldigvis fuld af oplevelser.

De sidste dage, har jeg tænkt en del på det med at blogge, og jeg er vild med det. Skulle jeg starte forfra, ville jeg dog gøre det mere struktureret og med en plan, i stedet for, at tage en hurtig beslutning.  For selv om jeg har læst blogge i lang tid, sådan on og off, så havde jeg ikke lige tænkt, at det var NU jeg skulle blogge selv.

Nok mest fordi jeg ikke troede, at jeg havde modet til at udgive mig selv på den måde! Shit jeg var nervøs første gang jeg trykkede udgiv. Tjekkede en million gange, hvor mange der var inde og læse herinde. For det blev lige pludselig, et uventet,  succes kriterie for mig, at der var læsere. Det er det for så vidt stadig, men ikke det altafgørende 😉

Det alt afgørende er, at jeg kan lide det. At Rosetid er det åndehul, i en hverdag fuld af pligter, som giver MIG noget godt – det bliver opfyldt på flere måder. For det er udfordrende, at det skal være interessant læsning for jer, samtidig kan jeg  lide at bevæge mig rundt i denne verden af bloggere og bliver inspireret af, at sætte ord på det der sker i vores lille smørhul 🙂 Inspirationen, bliver brugt til at blive bedre som mor, hustru og veninde. Bloggen er jo lækker i forhold til tilbageblik, men det at få sat ordene på hverdagen, gør at jeg helt naturligt kommer til at reflektere og forholde mig til det hele, lidt anderledes, end før Rosetid, og det er rart. Det gør åndehullet komplet.

 

what life is about

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.