Nyt år nye tider

Nyt år er lig med nye tider. Det giver mig en følelse af, at noget storslået når 365 dage står ubrugte og klar til at komme i brug.

I dag er vigtigst

Her på årets første dag sidder jeg med en følelse af, det er denne dag som er vigtig, ikke de 365 som venter. Den følelse af, at i dag er vigtigst, den varsler om nye tider i mig.

For selvom jeg har haft meget fokus på, at slippe tankerne om i morgen, så er det altså lettere sagt end gjort.

Men dette nytår har jeg ikke kigget frem i de store perspektiver. Det har på én og samme tid været både skræmmende og helt befriende.

Lige nu mærker jeg ikke et stort behov for at sætte mål eller gøre store tanker om hvad der skal forandres. Det er på ingen måde lig med, at der ikke kommer forandring. 

For det mærker jeg ret tydeligt der gør. Jeg ved bare ikke hvilken forandring og hvornår jeg har brug for at sætte gang, med at skabe forandringen.

Tiden skal være moden først, og det er den ikke nu.

Jeg synes det er både udfordrende og virkelig rart at koncentrere mig udelukkende om i dag. Min indre utålmodighed slider i mig, for at tænke på i morgen, planlægge og udfolde dagene som kommer.

I dag er vigtigst fordi jeg ikke ved hvordan i morgen ser ud. Derfor følger jeg ikke den indre utålmodighed, men rummer den i stedet. For synes faktisk den også giver en god energi til øjeblikket.

Visioner for et nyt år

Vi har skam talt om, hvad vi kunne tænke os, at det nye år kommer til at indeholde. Det er ikke detalje visioner, mere visioner i overskrifter.

De visioner vi har, er virkelig tegn på, at et nyt år for os er lig med nye tider.

Det er mindre hamsterhjul, mere natur, oplevelser og samvær, som er de store overskrifter i vores visioner for 2022.

Nye tider

Èn ting er at sætte ord på, noget andet er handling. Jeg tror og håber på, at de oplevelser som har fyldt i 2021, har formet os, så meget som mennesker. At vi helt automatisk flytter os. Så det måske mere handler om nye rutiner.

Hvad angår rutiner er vi jo i forvejen “slået hjem” og skal starte et nyt sted. Så nye tider, er virkelig på mange måder en stor del af vores nytår.

Nye tider handler også om for mg, at jeg tør slippe tøjlerne og flyde med. Jeg ved at det bliver en nød jeg må møde kontinuerligt igennem de nye tider. Men jeg ved også at jeg har modet til at slippe de tøjler og indtage de 365 dage som venter forude, én af gangen.

Jeg håber, at dit nytår er startet godt og du er klar til de nye tider, som venter på dig 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.